Curacao.nu | Olie PdVSA te koop

Persbureau Curacao

Met de veilingopbrengst moet de schuldeisers betaald worden | Foto Bea Moedt

Willemstad – Zo’n 200.000 vaten aan ruwe olie van een tanker voor Bullenbaai gaan onder de hamer, op woensdag 11 december bij Ox & Wolf.

De olie wordt geveild omdat PdVSA openstaande rekeningen heeft die ze niet voldoet. Met de veilingopbrengst moet de schuldeisers betaald worden. De marktwaarde van 200 duizend vaten ligt iets boven de tien miljoen dollar.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Olie PdVSA te koop

  1. De olie wordt geveild omdat PdVSA openstaande rekeningen heeft die ze niet voldoet. Met de veilingopbrengst moet de schuldeisers betaald worden. De marktwaarde van 200 duizend vaten ligt iets boven de tien miljoen dollar.

    Curacao krijgt ook nog miljoenen van de Insel miljoenen van Venezuela!

  2. …”ik vrees het ergste voor Curacao; namelijk :een herhaling van 30 Mei 1969″……

    Als ze dan weer de boel gaan plunderen laat ze dan beginnen met het huis van oproerkraaier Errol Cova die altijd de boel ophitst en het land lam legt,

    https://www.google.com/search?q=30+di+mei&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=HDIeMKQNZojBhM%253A%252CKuNYjWY1oPu1oM%252C%252Fm%252F0r3r28p&vet=1&usg=AI4_-kQhrcVNycw62Tny5GtnKbiNARHq9Q&sa=X&ved=2ahUKEwi2tPHey5fmAhVGvFkKHf6jDgcQ_B0wCnoECAoQAw&biw=1024&bih=527#

  3. Schenk al die 200.000 vaten en nog veel meer als cadeau aan ons eiland Curacao als dank voor de troep dat jullie hebben veroorzaakt en achtergelaten, plus de gezondheid van het volk dat is aangetast. Ondanks alle waarschuwingen blijft de verontreiniging van Shell voortgaan en het vuil hoopt zich met een schrikbarende snelheid op. Deze en andere vormen van verontreiniging door Shell kunnen niet door het eiland worden opgelost. Alleen een volledig krachtsinspanning lijkt nut af te werpen. Maar de hamvraag: hoé? Het is een dreigende vervuiling met alle gevaren voor het volk ten Zuiden van de Shell en omgeving. Industrievuil wordt over het gehele eiland verspreid. Praktisch wordt dit ieder jaar erger. Het gevaar van een ramp voor Curacao door verontreiniging van Shell is even werkelijk en even ernstig als een toekomstige epidemie. De duidelijke aanwijzingen zijn er al getoond en het volk blijft verontreinigde lucht oogsten. Maar ja, steekpenningen van de kant van bekende politici is aan de orde van de dag. Steekpenningen voor het verkrijgen van zakelijke contracten op Curacao zijn echter slechts het topje van de ijsberg van corruptie. Steekpenningen verblinden deze politici en zij verloochenen en verkopen hun eigen volk. Landverraders zijn dat. De hebzucht, begerigheid, en zelfzucht naar steekpenningen richt dit prachtig eiland ten gronde. Het aannemen van steekpenningen is verwoestend, vernietigend, desastreus, en vooral verderfelijk voor ons prachtig eiland. Maar deze corrupte politici en Shell vergeten één ding, ja, slechts één ding: dat het geduld van dit volk ooit zal opraken. En ik vrees het ergste voor Curacao; namelijk :een herhaling van 30 Mei 1969. God sta jullie bij mijn volk. LOVE YOU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *