Curacao.nu | Opnieuw stagiaire slachtoffer criminaliteit

Persbureau Curacao

Direct na aangifte is Nederlandse stagiaire gevlucht naar Nederland

Willemstad – Opnieuw is een Nederlandse stagiaire slachtoffer geworden van criminaliteit. Het meisje leerde de 26-jarige Ruendly B. vier weken geleden kennen, maar vrijwel direct daarna ging het mis.

Hij mishandelde en verkrachtte haar al die tijd, totdat ze uiteindelijk dit weekend aangifte dit. Direct daarna is ze gevlucht naar Nederland.

Bryan zit vast maar wist haar toch te appen dit weekend vanuit zijn cel. De politie kon daarop geen commentaar geven.

Bron: Curacao.nu

21 Reacties op “Curacao.nu | Opnieuw stagiaire slachtoffer criminaliteit

 1. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 2. na 4 weken lang verkracht te worden naar de politie?
  Mensen, na de eerste keer naar de politie gaan, iig hulp zoeken!

 3. Iedereen mag van mij doen met hun lichaam wat ze willen.Maar als je met jan en allemaal het bed in duikt moet je ook staan v/d consequenties.Wie zijn kont verbrandt moet ook op de blaren zitten.Maar geef niet alleen de ander de schuld.

 4. Gelukkig zijn er al een aantal Nederlandse opleidingsinstituten die Curaçao niet op de lijst hebben staan als stageplek en dat is maar goed ook!!!!
  Wat stelt dat Curaçao nou eigenlijk voor? Is men zo ‘trots’ op zijn criminelen?
  Het wordt echt tijd dat het eiland keihard op zijn donder gaat krijgen met zijn arrogante en achterlijke houding. Het enige mooie aan het eiland is de flora en fauna!!

 5. Mag ik ook wat zeggen?

  Dit nieuws is niet goed voor de toeristen noch de sloeristen industrie.

 6. Curacao revisited

  “Daar komen ze (stagieres) voor en tonen geen respect voor hun lichaam.”
  net zoals beflapas ben ik een feminist: die vrouwen mogen met hun lichaam doen wat ze willen en als zij klaar zijn met een vent en naar de volgende willen gaan is dat hun goed recht. Dat die schattige jongen op de foto wellicht zo naief was geweest om alvast een trouwring te kopen, is zijn eigen dommigheid

 7. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 8. De meeste gasten hier hebben duidelijk geen idee wat hoor en wederhoor betekent. Like it or not….zo zit onze rechtssysteem in elkaar. Ik zeg niet dat die gast onschuldig is, maar het lijkt me wel verstandig om zijn kant van het verhaal te horen, alvorens hij voor alles en nog wat uitgemaakt wordt hier. #Typisch

 9. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 10. Nou ben ik wel benieuwd geraakt naar hoe deze stagiaire eruit ziet. Ze zal toch niet zo lelijk zijn dat ze geen leuke blonde jongen kon vinden?

  Ze zeggen weleens dat haat en liefde dicht bij elkaar zit, het eerste wat elk ander mens zou doen, een ander telefoonnummer nemen en alle social media accounts verwijderen maar dit meisje heeft haar nummer behouden.

  Misschien toch stiekem de wens dat deze hufter zou bellen?

 11. Wat een gigantische engerd, deze ruendly. Wat moest ze met die vent.

  Nadine het is geen geheim dat veel makamba stagiaires op deze soort boys vallen en tijdens hun stage helemaal los gaan met dit soort engerds.. om na de stage weer terug te gaan naar Jaap-Willem.

 12. @de ene, Er zijn al genoeg banen in de horeca maar de YDK wil niet hard werken.. Krijg je weer iemand die je moet smeken of ze de bestelling wil opnemen en dat er niets is.. Daarnaast straks geen toerisme meer en ook geen horeca banen!

 13. Abraham Mossel

  Ongelooflijk dit figuur, en waarschijnlijk weg komen met nog geen 3 jaar gevang waarvan 1 jaar voorwaardelijk, net zoals Gerrit de Raaf heeft gehad, en dan samen met De Raaf zeiken over het eten en je krijgt maandag biefstuk dinsdag karbonaat woensdag rolade donderdag gehakt vrijdag vis zaterdag bakkeljouw zondag baklappen met patat.

 14. Joep Meloen

  McWilliam is opvallend stil.
  Heb haar de vorige keer ook niet gehoord over de stagiaire die bijna is vermoord.

 15. Trots op Curaçao

  Opgepakt, berecht en weer vrijgelaten. Lekker frustrerend voor iedereen behalve de dader, die lacht zich kapot!

  Het zijn wel de inkomsten van het eiland waar deze gozer aan morrelt. Daarom mag de rechter van mij best een zwaarder straf op leggen… 100 stokslagen om hem te laten merken dat vrouwen slaan ‘not done’ is. 100 stokslagen om hem bij te brengen dat je van het inkomen van het land moet afblijven en 100 stokslagen omdat hij een verkeerde attitude heeft… zal hem leren. (hoop je dan).

 16. Is het geen optie om dit “misbaksel” als voorbeeld voor alle jonge kerels met dezelfde mentaliteit op ons Dusi Korsow, aan de spreekwoordelijke schandpaal te nagelen!
  Het “Respet” waar hier op Curacao iedereen om vraagt, is duidelijk niet van toepassing op dit soort kerels!
  Ze zijn nog te min om van de rotsen op Westpunt te gooien!

 17. Stagiaies komen niet meer noh? Ook de toeristen komen dan niet. Te gevaarlijk. Wat n Dompie.

 18. Appen vanuit hechtenis?hij heeft vast familie bij de politie😶

 19. Wat een gigantische engerd, deze ruendly. Wat moest ze met die vent, ze heeft het nog 4 weken volgehouden ook nog dat arme kind.

 20. Toeristen en stagiaires worden letterlijk het eiland af geterroriseerd door onze dushi YdT, maar laten we vooral blijven praten over discriminatie, racisme en slavernij die 150 jaar geleden is afgeschaft, doet het goed bij het stemvee.

 21. Er zijn zometeen iig genoeg banen in de horeca want stagiaires gaan niet meer naar dit gevaarlijke eiland toe komen. Weer een probleem uit zichzelf opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *