Curacao.nu | Politie schiet Venezolaan neer

Persbureau Curacao

Politie polis | Extra

Willemstad – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige Venezolaan neergeschoten. Een en ander begon op de Cubaweg, waar omwonenden schoten hoorden vanuit een auto en de politie waarschuwden.

De auto werd gespot in Otrobanda en staande gehouden, maar de bestuurder ging ervan door. Hij raakte daarbij de agent. In de San Mateowijk stopte de auto plotseling en stapte de Venezolaan uit. Hij richtte een vuurwapen op de agenten die hem raakten in zijn borst.

De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daarna is hij aangehouden.

Bron: Curacao.nu

6 Reacties op “Curacao.nu | Politie schiet Venezolaan neer

 1. Curacao revisited

  als ik naar het plaatje kijk, blijft het mij verbazen dat onze hoge BMI agenten in staat zijn boeven neer te schieten. Het lijkt mij een stuk makkelijker om als uitgehongerde vluchteling een dikke YDK agent te raken dan andersom

 2. @Henk. Ik heb al vaker geantwoord op je domme reacties. Maar kunnen lezen is waarschijnlijk niet iets wat die hersenpan van jou aan kan.

 3. Het komt wel vaker voor dat Venezolanen hier op de politie schieten. Op Bonaire was toch ook een Venezolaan die agent Ferry Bakx heeft doodgeschoten.

 4. De meest wilde en ongetemde culturen halen we dit kleine eiland binnen, en de Venezolaanse is een van de meest corrupte.

 5. En John Bash wilde alle grenzen open zetten voor Venezuelanen.

  Come in, John!

 6. LATINOLIVESMATTER!

  Racistische politie agenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *