Curacao.nu | RdK legt geen beslag op eigendommen Isla

Persbureau Curacao

Werknemers van de Isla togen gisteravond boos naar het huis van RdK-directeur Chonky de Lannoy om verhaal te halen | Extra

Willemstad – RdK, Refineria di Kòrsou ontkent beslag te hebben gelegd op alle eigendommen van de Isla, zoals olie en olieproducten, meubels en inventaris.

Wel heeft de eigenaar van de raffinaderij beslag laten leggen op geld van Aqualectra bestemd voor de raffinaderij. Isla heeft een schuld van 45 miljoen dollar bij RdK.

 

Werknemers van de Isla togen gisteravond boos naar het huis van RdK-directeur Chonky de Lannoy om verhaal te halen.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | RdK legt geen beslag op eigendommen Isla

 1. Showroe di Emmastad

  Ik vindt dit grandioos. Acties geïnspireerd door slecht lezen en interpreteren van een gerechtelijk beslag, door vakbonden geëscaleerd ( Heiko, wakker worden… opruiing) En dat alles terwijl van avonturier Klesch een paar pathfinders op het eiland lopen, om te bekijken of hij een paar van zijn spaarzame millioenen moet investeren om Isla werkzaam te houden.
  Prachtig, betere reclame bestaat niet.

 2. Abraham Mossel

  Wat is de opjuters club MFK, Gerrit de Raaf en Pik Pias & Co stilletjes, is dat om het OM tot een beslissing te dwingen dat Gerrit de Raaf voor of vanaf 15 december 2019 een enkel bandtje te geven en thuis zijn ( 1 jaar ) schaapjes kan vertellen hoe erg hij heeft geleden voor wat in Gerrit zijn ogen niet waar is, OM heeft u niet door dat als er voor kertmis Gerrit niet thuis zit en geen nieuwe eigenaar bekend is voor die ISLA roestbak er volop de pluris uit breekt door politieke leiders die de macht willen over nemen. Maar ik denk dat overnemen door Gerrit en Amparo geen kans van slagen heeft al gaan de opruiers op hun kop staan zo wel neemt Nederland de macht gewoon effe voor 10 jaar over, de hele wereld staat in brand dus kunnen wij makambas dat vuurtje snel geblust hebben met ons brandweer korps.

 3. Isla heeft een miljoenen schuld aan aquaelectra en de RDK legt beslag op het geld van aquaelectra dat bestemd is voor de isla leg eens uit

 4. De Rechtsstaat

  M.i. wil je een vordering op een bepaald bedrag die je denkt aan jou toekomt.

  Dus ik vraag mij nou af, hoe gaat een rechter mee akkoord op een bepaald bedrag die aan de schuldeiser (ISLA) zou moeten toekomen?

  Welke aanspraak zou RDK op dat bedrag (van de Aqualectra) kunnen maken?

  Enfin je vordert een bedrag in je beslaglegging, en hoe dat komt mag je een worst wezen!

  Recapitulerend, RDK heeft gewoon een claim op alle belangen van de ISLA.

 5. Wordt toch hoe langer hoe gekker gaan naar iemands huis om de boel op stelten tee zetten. Toen rojer kdnt aan het stoken was ging niemand daarheen, dat had gemoeten, komt nog wel.

 6. Vreemde gang van zaken allemaal. Chonky klaagt dat Moses in de week dat Klesch de raffinaderij bezoekt , zich negatief uitlaat over de toekomst van het bedrijf. Vervolgens creërt hij zelf negatieve publiciteit door beslag te leggen. Hij kon weten dat alles aangegrepen zal worden om onrust en onduidelijkheid te creëren.

 7. Zijn die werknemers bij de Isla nou zo dom? Ja dus. Krijg sterk de indruk dat bepaalde delen van de bevolking dommer en dommer wordt. Dat wil zeggen hangen blijven in het verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *