Curacao.nu | Rechter tikt Minister van Justitie op de vingers om Venezolaan

Persbureau Curacao

De rechter vond dat de overheid burgers gelegenheid moet geven om tegen beslissingen bezwaar te kunnen maken | Persbureau Curacao

Willemstad – De minister van Justitie is door de rechter op zijn vingers getikt over een werk- en verblijfsvergunning. Die was in 2016 afgegeven aan een Venezolaan.

Eind 2017 wilde hij die verlengen, maar dat werd geweigerd. De Venezolaan kreeg geen gelegenheid om bezwaar aan te tekenen.

Justitie kwam met nieuwe eisen zelfs voor verlenging van zijn verblijf. De rechter vond het allemaal niets, de overheid moet burgers gelegenheid geven om tegen beslissingen bezwaar te kunnen maken.

Binnen een maand moet de minister van Justitie gemotiveerd beslissen op het bezwaar van de Venezolaan.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Rechter tikt Minister van Justitie op de vingers om Venezolaan

  1. En de ministeries doen al zoveel moeite om top ambtenaren te krijgen met de kwaliteiten van Fer, die heeft nooit moeite of frustratie van het niveau van zijn minister. Die doet precies wat hem gezegd wordt en is daardoor zijn beloning meer dan waard. Maar zoals Fer zijn er te weinig op het eiland

  2. Het schijnt zeer frustrerend te zijn om onder deze Minister te werken voor hoog opgeleid sociaal-juridisch personeel.
    Zijn bestuurlijke en juridische domheid werkt heel ontmoedigend.
    Bron: Een juridisch personeelslid van zijn Ministerie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *