Curacao.nu | TUI start met verkoop tickets naar Curaçao

Persbureau Curacao

Via de website van Nederlands grootste reisorganisatie is 27 juni de eerste vertrekdatum waarop een vlucht/vakantie naar Curaçao en Aruba kan worden geboekt | Persbureau Curacao

Schiphol – Na de KLM kunnen er ook bij TUI weer vluchten en pakketreizen worden geboekt naar de ABC-eilanden.

Via de website van Nederlands grootste reisorganisatie is 27 juni de eerste vertrekdatum waarop een vlucht/vakantie naar Curaçao en Aruba kan worden geboekt. De eerste vertrekdatum die voor Bonaire kan worden gereserveerd is 16 juli.

Gestart wordt met 1 vlucht per week. Vanaf augustus wordt dat – aldus het reserveringssysteem op de website – opgevoerd naar 4 vluchten per week.

Eerder deze week maakte premier Rutte bekend dat het Nederlanders vanaf 15 juni toegestaan is weer naar de Caribische delen van het Koninkrijk te reizen, maar het zijn de lokale autoriteiten die het moment bepalen waarop de grenzen daadwerkelijk opengaan en onder welke voorwaarde.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | TUI start met verkoop tickets naar Curaçao

  1. John Bash

    Volgens mij hoeven toeristen uit Nederland, België en Duitsland niet in quarantaine. Ze moeten wel meewerken aan testen. Toeristen uit USA, Canada en nog een aantal landen zijn nog niet welkom. Plus vrij verkeer met Aruba en Bonaire. Komen bijvoorbeeld Amerikaanse toeristen via Aruba naar Curaçao, dan moeten ze in quarantaine. En ik denk zelf dat dit alles in overleg met Nederland is. Je moet een keer een beginnetje maken.

  2. Knoek-koe

    @Frida “En dat het naar de zakken van de vriend van de schoondochter van de Minister gaat”…

  3. Beste TUI,vergeet niet aan de touristen tevoren ze de ticket boeken en betalen te zeggen dat ze hier op Curacao 14 dagen quaranteine verplicht zelf moeten betalen tevoren ze van hun vakantie mogen genieten!!!! Hetzelfde geld voor de vluchten van KLM!!!! NIET VERGETEN HET TE MELDEN!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *