Curacao.nu | Twee doden bij schietpartij Seru Papaya

Persbureau Curacao

Drie bonboeken werden gevonden in het Ya Mei restaurant

Bij een schietpartij gisteravond zijn twee doden gevallen, een jongen en een meisje. Het incident gebeurde bij het buurthuis van Seru Papaya aan de Kaya Brisa.

Ambulance personeel ter plaatse haalde alles uit de kast om de twee in leven te houden, maar dat mocht niet baten. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend.

De identiteit van de twee jongeren wel, maar nog niet alle familie is ingelicht. De teller van dodelijk wapengeweld staat dit jaar op vier, drie daarvan vielen in Seru Papaya.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Twee doden bij schietpartij Seru Papaya

  1. De politie heeft zondag rond 12.30 uur een 37-jarige Rotterdammer aangehouden voor een gewapende overval op een pizzeria aan de Rietdekkerweg in de Rotterdamse wijk Zevenkamp.

  2. De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige verdachte van een eerder gepleegde straatroof in Rotterdam-Noord aangehouden op de Coolsingel in het centrum van Rotterdam.

  3. Een 23-jarige Rotterdammer raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond toen er op zijn auto werd geschoten op de Kerkwervesingel in Rotterdam.

  4. En dat voor vals zingen in de kerk

  5. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend. Wordt dat dan wel bekend gemaakt? Als we de vele daders en slachtoffers zien, lijken het geen drugsbarons eerder mensen die amper te eten hebben.

    Af en toe als ik naar mijn favoriete nachtclub ga rijdt de bus weleens door Seru Papaya nou ik hoop dat de bus geen lekke band krijgt, het lijkt s’avonds op een getto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *