Curacao.nu | Twee keer zoveel militairen op Curaçao

Persbureau Curacao

De militaire woordvoerders van Amerika en Nederland zeggen dat de rotaties en extra inzet niets te maken hebben met de onrust op Curaçao | Persbureau Curacao

Willemstad – De 33e rotatie van de Landmacht is dit weekend aangekomen op Curaçao. Zij moet de 32e rotatie vervangen. Door deze al eerder geplande operatie heeft Defensie op dit moment twee keer zoveel militairen, zo’n 250 op Curaçao gestationeerd.

Ook de extra bijstand uit Amerika kwam dit weekend aan. Op de FOL-basis komen er 150 man bij om de extra inzet van vliegtuigen op te vangen. Vanwege de grote drugsvangsten, was deze extra inzet vorige maand al gepland.

De militaire woordvoerders van Amerika en Nederland zeggen dat de rotaties en extra inzet niets te maken hebben met de onrust op Curaçao.

Bron: Curacao.nu

8 Reacties op “Curacao.nu | Twee keer zoveel militairen op Curaçao

 1. Commentpolis

  @LaStiwz: stoppen s.v.p.

 2. @Ambulant: het is zo’n dom verhaal wat anoniem schrijft, dat ik jou er van verdacht.

 3. Bululu is anoniem aan ‘t schrijven?

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 5. Tico Martina

  @ Anoniem, hey Gibi Doran u ook hier? Wees welkom, mag gewoon onder eigen naam hoor hoeft niet anoniem. U bent trouwens op de hoogte dat Curacao al 51 jaar door Yu di Korsou geregeerd wordt? En dat die Yu di Korsou maar wat graag voor wat centjes onder de tafel hun oogjes dichtknijpt? Elk jaar gaan honderden studenten naar Nederland toe om te studeren. Degenen die het niet halen zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Over het onderwijs op Curacao heeft u gelijk, maar graaf Harold Lampe maar op en plaats hem samen met Leeflang in het beklaagden bankje. Of beter, ga samen met uw collegas wets voorstellen ontwerpen om zo onderwijs te verbeteren. Dan mag u van mij uw 13.000 gulden houden.

 6. @anomiem. Pilletje vergeten ?

 7. Het eiland Curaçao wordt al jaren door curuptie door de parlement en overheid instanties getroffen. Alleen buitenlanders mogen het eiland regeren, de bevolking lijdt eronder, dus kies de bevolking voor criminaliteit om aan eten drinken en spullen te komen. De overheid en parlement investeren in hun eigen zak en drugs. Neem leen geld van Nederland ook voor hun eigen zak. Discriminatie is groot maar is net een taboe op het eiland. Nederland heeft de bevolking ook beroofd. Strand afgepakt. Geen studie meer in geld voor renovatie van scholen, een hele on eerlijk moderne slavernij, en vernietiging van de bevolking. Nederland is al eeuwenlang bezig om het eiland af pakken van de bevolking en tot heden. Zelf in Nederland worden hun in nederlaag behandeld. Curaçaonaars worden en werdt al eeuwenlang vernederd met een miezerige paspoort. Maar hebben recht op niks. Er wordt niks aan Curaçaonaars dus de bevolking gesteund en gewaardeerd. Dieren worden beter behandeld dat Curaçaonaars.

 8. Inkomsten top…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *