Curacao.nu | Uitspraken ziekenhuisdirecteur niet discriminerend

Persbureau Curacao

Hans Kedzierski directeur ziekenhuis CMC/HNO tekend voor 200 miljoenlening voor consultantsmiljoenenplan van Camelia Romer en betrian

De uitspraken van Hans Kedzierski over Arabieren zijn niet discriminerend. De directeur van het nieuwe ziekenhuis zou zich denigrerend hebben uitgelaten over Arabieren.

Maar volgens de Raad van Commissarissen van het CMC, deed Kedzierski de uitspraken in een hele andere setting. Hij had het over inmenging in de bedrijfsvoering van een ziekenhuis door rijke Arabieren in het Midden-Oosten.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Uitspraken ziekenhuisdirecteur niet discriminerend

  1. Deze man kan beter wat anders gaan doen want hij is aangeschoten wild, de eerste de beste keer dat hij kritiek op een YDK heeft, wordt hij weer voor racist uitgemaakt. Een belletje naar Richeron Balentin en die kan weer karaktermoord plegen.

    Ben absoluut geen fan van Glenn Thomas, vind hem een walgelijke valse nicht maar moet toegeven dat hij toen als reden voor zijn overstap van Direct naar TeleCuraçao, aangaf dat hij bij Direct niet met mensen van het niveau Richeron Balentin wilde werken.

  2. Showroe di Emmastad

    Ster”reporter” Risheron (OK, OK!) B. al gehoord raaskalend op Direct. Hij heeft de vernietiging van “deze Macamba” als petproject overgenomen. Dit natuurlijk naast andere petprojects: homorechten, medicinale wiet en opvang van pubers die op school dodenlijsten maken. De man had het met El Ayoubi over “nashonalidad Arabe”. Hij wil en zal er een blijvende rel van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *