Curacao.nu | Weer dode in het verkeer

Persbureau Curacao

Met zijn dood staat de teller dodelijke verkeersslachtoffers dit jaar op 2 | Persbureau

WILLEMSTAD – Een wel heel merkwaardig verkeersongeluk op zaterdag heeft het leven gekost aan een 72-jarige Curaçaoënaar. Het tweede slachtoffer dit weekend. Het ongeluk gebeurde voor een mini-market in de wijk Dein.

Daar zat Jose Antonio Farrell op de stoep op een stoel voor de winkel, toen een auto bij het parkeren ineens gaf gas en Farell aanreed.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de chauffeur van de auto op de rem wilde trappen, maar met haar voet niet het rempedaal maar het gaspedaal raakte. Volgens getuigen reed de vrouw met gips om haar voet.

De man raakte zwaar gewond bij de aanrijding en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij zondagochtend aan zijn verwondingen bezweken.

Teller

Met zijn dood staat de teller van dodelijke verkeersslachtoffers dit jaar op twee. Vrijdagavond overleed al een motorrijder in Otrobanda bij een frontale botsing.

Jaarlijks overlijden er op Curaçao tussen de 17 en 20 doden in het verkeer. Volgens de politie vooral door te hoge snelheid, niet opletten bij het oversteken, geen voorrang verlenen en roekeloos rijgedrag. De meeste slachtoffers in 2018 en 2019 hadden tijdens het ongeluk geen gordel om.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Weer dode in het verkeer

 1. Ik snap niet at deze mevrouw in een auto doet, moet toch niet kunnen dit??

 2. Korsou no ta kambia

  Asinaki Korsou ta keda bai patras. Na luga di pone reglanan mas streng di trafico nan ta keda kore trapa hende inosente.. Ki dia e politioko nan ta bini ku maatregel?

 3. Geen info of de bestuurder werd aangehouden? Of moet voorkomen?

 4. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

 5. Trots op Curaçao

  Zou het geholpen hebben als de nan een veiligheidsgordel om had?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *