CuracaoNieuws | 12 jaar voor schieten op ouders

Persbureau Curacao

Beide ouders overleefden de schietpartij, maar de vader van zijn vriendin is voor het leven invalide. Hij kan niet meer lopen en verloor een oog.

Een 24-jarige man moet 12 jaar de gevangenis in voor poging tot moord, een dubbele poging zelfs. Op 30 juni van dit jaar schoot hij op zijn schoonvader, waarbij zijn eigen moeder ook werd geraakt.

Dat gebeurde nadat zijn vriendin het uit wilde maken. Beide ouders overleefden de schietpartij, maar de vader van zijn vriendin is voor het leven invalide. De man kan niet meer lopen en verloor een oog.

De schutter is drie keer eerder veroordeeld, maar handelde niet uit voorbedachte rade.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | 12 jaar voor schieten op ouders

 1. Helemaal eens met Joep.

  8 jaar opsluiting van dit tuig kost ons ongeveer een miljoen, en dan heb ik het nog niet over de ziektekosten van zijn slachtoffers.

  Invoeren van de doodstraf zou een zegen zijn voor dit eiland.

 2. Kinderen kunnen hun ouders niet kiezen, vaak zijn hun handelingen het gevolg van de opvoeding die ze hebben gekregen. Er zijn kinderen die ondanks een slechte opvoeding een positieve draai aan het leven kunnen geven.

  Anderen lukt het gewoon simpel niet, ze missen gewoon de juiste gereedschappen of positieve voorbeelden.

  Er is zelfs een andere groep die het slechte pad opgaat, niet omdat ze slecht zijn maar meer als een schreeuw om hulp, ze willen geholpen worden, ze haten hun ouders om wat ze zijn geworden. Om nou te zeggen dat deze jongens een spuitje verdiend, is op zich zelf misdadig.

 3. 3 x eerder veroordeeld en dan voor poging tot dubbele moord 12 jaar krijgen ?
  Over 8 jaar loopt deze randdebiel weer op straat, wie wordt dan het slachtoffer ?
  Een spuitje is voor hem en voor de gemeenschap de beste oplossing, voorkomt verdere slachtoffers en wie denkt dat hij zich ooit nog gaat verbeteren heeft ze niet op een rijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *