CuracaoNieuws | 48-jarige vrouw dood gevonden in wc restaurant

Persbureau Curacao

Volgens personeel was de vrouw naar de wc gegaan, maar bleef lang weg | Extra

Willemstad – Een 48-jarige vrouw is vrijdagavond dood aangetroffen in de wc van Ibiza Grill aan de Ruyterkade. Ambulancepersoneel heeft nog getracht haar te reanimeren, maar dat is niet gelukt.

Volgens personeel was de vrouw naar de wc gegaan, maar bleef lang weg. Daarop besloot beveiligingspersoneel de deur te forceren en vonden de vrouw. Haar lichaam is door het OM in beslag genomen.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | 48-jarige vrouw dood gevonden in wc restaurant

  1. @EAJ,

    Goed personeel is duurder, dat maakt de prijs van het eten weer hoger……….ben jij bereid dat te betalen ?

  2. @ Plas. You get what you pay for. Goed opgeleide personeel is ook duurder. Heeft de werkgever dat voor over??

  3. Als ik lees dat het beveiligingspersoneel besloot de deur te forceren en vonden de vrouw, mis ik dat reanimatie niet kon baten. Het wordt tijd dat iets gedaan wordt aan het nivo van wat wij beveiligingspersoneel noemen. Ik zie sommige met tatoeages in het gezicht en anderen staan te roken of bietsen om een sigaret.

    Het is heel belangrijk dat beveiligingspersoneel een opleiding volgt waarbij ze naast sociale vaardigheden ook eerste hulp leren bieden. Ik vind zelf dat alle hotels en horeca gelegenheden een defibrillator beschikbaar moeten hebben. Als je niets geeft om het leven of welzijn van je gasten, verdien je hun geld ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *