CuracaoNieuws | Ambtenaren weer aan het werk

Persbureau Curacao

Kranshi | Persbureau Curacao

De stakende ambtenaren van gisteren gaan vandaag weer aan het werk. De regering heeft beloofd opnieuw te kijken naar mogelijkheden voor uitbetaling van de loonindexering en de 3% regeling.

Maar een toezegging deed minister Konket niet. De bonden van hun kant hebben gezegd de indexering eventueel te willen laten schieten om toch tot een akkoord te komen.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Ambtenaren weer aan het werk

  1. Als je niets anders kan en te lui bent om te werken, dan wordt je ambtenaar of crimineel. De goede ambtenaren niet te na gesproken. Er zijn ook goede. Masr het merendeel is alleen maar aanwezig, mobieltje in de hand, whattsappen en roddelen. En dan nog eisen dat ze 3% erbij krijgen? Bii de ambtenaren geldt: ik eerst en de rest niets. En dan nog kwasd wordrn dat hin productiviteit omhoog moet? Loonsverlaging zou errder op zijn plaats zijn.

  2. Laat de bonden zich houden aan het ‘evt laten schieten van de indexering’ zolang het 2 voor 12 is,. Iedereen moet eraan geloven dankzij wanbeleid sinds 2010. Behalve Statenleden die rustig op kosten van de taxpayer hun onzin blijven verkondigen. Van veroordeelden tot andere clowns🤡

  3. Gaan ze nu werken of zullen ze aanwezig zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *