CuracaoNieuws | Antillenbeleid Leeuwarden op de schop

Persbureau Curacao

Leeuwarden wil nu taalles gaan geven en inburgering stimuleren om te voorkomen dat de jeugd afzakt in de criminaliteit | Harry Muis

Leeuwarden – Het Antillianenbeleid van de gemeente Leeuwarden gaat op de schop. Dat is de uitkomst van de bijeenkomst die in de Friese hoofdstad is gehouden met voormalige eilandbewoners, gemeente en hulpverlening.

Eerder was sprake van een ontmoedigingsbeleid om naar Leeuwarden te komen. Dat kwam de stad op veel kritiek te staan.

Leeuwarden wil nu taalles gaan geven en inburgering stimuleren om te voorkomen dat de jeugd afzakt in de criminaliteit.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Antillenbeleid Leeuwarden op de schop

 1. Abraham Mossel

  Dit is gewoon water naar de zee brengen, Groningen zal over een jaar of twee op handen en voeten dit PvdA plan af blazen met een paar miljoen minder in de gemeente kas.

 2. Blijkbaar durven ze in Leeuwarden het beestje niet bij de naam te noemen, dit zijn gewoon rot jongeren die moet je bestrijden net als kakkerlakken.

  De Linkse kliek in Nederland is vrij machtig…

 3. Een beetje onbegrijpelijk, “Leeuwarden wil nu taalles gaan geven en inburgering stimuleren”. Alsof deze Antillianen gisteren uit de boot gestapt zijn. De meeste van deze Antilliaanse rot jongeren wonen al jaren in Nederland.

  Burgemeester van Leeuwarden is Ferd Crone van de PVDA dus geen wonder dat rechts steeds meer aan populariteit wint.

  Blijkbaar durven ze in Leeuwarden het beestje niet bij de naam te noemen, dit zijn gewoon rot jongeren die moet je bestrijden net als kakkerlakken.

 4. Fred Schiedam

  Als je naar dit filmpje kijkt dan begrijp ik de Friese scepsis wel: https://curacao.nu/wp-content/uploads/2019/03/WhatsApp-Video-2019-03-26-at-07.57.07.mp4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *