CuracaoNieuws | Belastingkantoor in brand vannacht

Persbureau Curacao

De oorzaak van de brand is niet bekend | Foto Radio Krioyo

WILLEMSTAD – Een deel van het kantoor van de belastingdienst aan de Regentesselaan stond vannacht in brand. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.

De brandweer was snel ter plaatse. De brand heeft in ieder geval de rechter voorkant van het gebouw verwoest. Mocht je vandaag aangifte willen doen, de belastingdienst gaat vandaag in ieder geval niet open, zo wordt gemeld. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Belastingkantoor in brand vannacht

 1. Een back up zou in de regel altijd moeten in het geval van brandstichting.
  Hoe men zich ook verzekert tegen brandschade, het gaat om de inhoud van het gebouw, in dit geval zeer gevoelige informatie!
  Sowieso lijkt het me ook zeer onverstandig als men papierwerk laat slingeren terwijl die na afloop van de werkdag zouden moeten worden opgeborgen in (een) brandbestendige kluis/kluizen.

 2. Zo te horen vergevorderde sabotage. Enige weken geleden waren al enkele belastingmedewerkers op non actief gezet, wegens een diepgaand onderzoek naar malversaties, fraude en corruptie. Gisteren heeft de landsrecherche zelfs een inval gedaan en nu deze brand vooraf gegaan door een ontploffing. Verder kan Curaçao toch niet zakken? Zelfs de belastingdienst opereert nu als een ware criminele organisatie in een poging om mogelijk belastend bewijs te vernietigen. Schande en moet tot op de bodem worden uitgezocht.

 3. Carlos Monk weer?

  Leuk hoor, die backups, maar 90% van de administratie is er alleen op papier.

  Online aangifte is pas vanaf vorig jaar verplicht, en ook daarbij worden veel papieren bijlagen ingediend, want je gaat geen honderden documenten scannen.

 4. Die backup is er wel. Dus voor niets brand gesticht!!

 5. Trots op Curaçao

  Hoop dat ze een goede backup hebben van hun computersystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *