CuracaoNieuws | Buggy Tours weer open omdat eigenaar Curaçaos is

Persbureau Curacao

Ook zou Buggy Tours een grote belastingschuld hebben | Extra

Buggy Tours/Curaçao Buggy Adventures is weer open. Zaterdag werd de tent gesloten omdat het bedrijf zijn papieren niet in orde heeft en zijn personeel geen salarisslip geeft.

Ook zou Buggy Tours een grote belastingschuld hebben. Ochtendkrant Éxtra schrijft dat de eigenaar van de Inspectie nu tijd krijgt om zijn zaken in orde te maken, mede omdat hij een Curaçaose zakenman is.

Bron: CuracaoNieuws

10 Reacties op “CuracaoNieuws | Buggy Tours weer open omdat eigenaar Curaçaos is

 1. Goedzo eigen volk eerst

 2. Als de eigenaar een makamba was zou de zaak meteen worden gesloten en zou de politie reageren als ze onderdeel van een SS razzia waren.

 3. Om het gezicht van Curacao te sparen, de uitstraling van het gastvrije, 24/7 gezelligheid met zon strand en blauw water is het met het oog op de zomervakantie wel van waarde dat ze nog even doorgaan en een oplossing vinden voor deze…..

  Sorry ik zit zo even terug te lezen. Maar Het gaat niet alleen om die belastingschuld. Hoe vaak moet je gewaarschuwd worden ook al niet direct maar zij het omdat je ziet dat er al velen voor je gesloten werden of on hold om dezelfde redenen.

  Je gaat akkoord met de termijn die opgelegd word mbt de benodigde papieren voor je werknemers en gaat akkoord met een afbetalingsregeling mbt de belastingschuld.
  En hoe je dit gaat regelen ???
  ligt er aan, wiens belangen hiermee gediend worden. Wanneer dit snel wordt opgelost en wij hier door het verlies van onze aandacht niets meer van horen dan is het draaiboek hiervoor al geschreven.

  Dus wie ziet hier achter??

  Curaçaose zakenman of Nederlandse , om daar over te gaan sparren leidt af .;.
  Hoe gaat dit opgelost worden en hoe is dat geld er dan nu ineens wel????

 4. Wim, de moeder van Stephen Capella is ook niet vervolgd.

 5. Antwoord op de vraag van Knoekoe: alle Curacaoenaars worden door de belastingdienst gespaard.

  Zie Stephen Capella die 200,000 dollar bij de Girobank weghaalde en op een rekening in Panama stortte. De belastingdienst had hem hiervoor moeten vervolgen maar deed helemaal niets.

 6. Fred Schiedam

  Hoe openlijker zou je de ambtelijke corruptie willen hebben?

 7. Knoek-koe

  Gelden deze belastingontduik privileges voor alle Curaçaoënaars, of alleen voor bijzondere gevallen?

 8. De zakenman heeft politieke vriendjes die de inspecteur onder druk zetten om deze frauduleuze belastingontduiker tijd te geven.
  Corruptie dus en de inspecteur moet meedoen anders verliest hij zijn baan?

 9. observator

  Moet hieruit geconcludeerd worden dat een Nederlandse zakenman gevestigd op Curacao niet zou mogen openen onder gelijke omstandigheden?

 10. Mede omdat hij een Curaçaose zakenman is…….krijgt hij de tijd om.. En we weten natuurlijk allemaal dat het dan wel goed zit. Toch? Wat zat er dan niet goed waarom de tent gesloten is??? Ah, ja onder andere een grote belastingschuld… straks staat er niets meer en de belastingbetaler draait er weer voor op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *