CuracaoNieuws | Burgemeester Aboutaleb naar Curaçao

Persbureau Curacao

In Colombia praat Aboutaleb met collega-burgemeesters over de aanpak van drugscriminaliteit, in Curacao met politie, politiek en OM | Paco Nunez

Burgemeester Aboutaleb komt morgen naar Curaçao. Daar start hij een werkbezoek van tien dagen. De burgervader van Rotterdam gaat in die tijd ook naar Colombia. 30 september keert hij terug naar Nederland.

Rotterdam is de thuisstad van 22.000 Curaçaoënaars, waardoor Rotterdam volgens de gemeente een belangrijke band heeft met het eiland, zo meldt Rijnmond.nl.

Er wordt al samengewerkt op het gebied van onderwijs, veiligheid en economische ontwikkeling. Op Curaçao gaat de burgemeester onder meer in gesprek met lokale bestuurders en veiligheidspartners als het OM en de politie.

In Colombia praat Aboutaleb met collega-burgemeesters over de aanpak van drugscriminaliteit.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Burgemeester Aboutaleb naar Curaçao

  1. @Eric, Hakim en Hafida kunnen gerust thee drinken met de linkse burgermeesters van Amsterdam die niets durven te zeggen in ruil voor de Marokkaanse stem.. met alle gevolgen van dien.

  2. Volgens @Henk1, ‘bijzonder mens’, niet volgens Hakim en Hafida, zij vertelden me dat Aboutaleb nooit zijn waardering voor een Marokkaanse Nederlander uitspreekt ook niet van top Nederlandse-Marokkanse top voetballers.

    Ik ging wat uitlatingen en interviews van Aboutaleb op sociale media zoeken en ….verrek ze hebben gelijk, waarschijnlijk is hij bang om zijn status van knuffel Marokkaan te verliezen.

  3. Bijzonder mens, dat is zijn toegevoegde waarde. Wat we helaas hier op het eiland niet tegenkonen.

  4. Vraag mij af wat toegevoegde waarde is.

  5. Welkom, ‘n sympathieke man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *