CuracaoNieuws | Chong niet voor geld naar Manchester

Persbureau Curacao

Tahith Chong Ⓒ Hollandse Hoogte

Tahith Chong is niet voor het geld naar Manchester United gegaan. Dat zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De aanvaller was met zijn familie vanuit Curaçao neergestreken in Rotterdam, maar verhuisde op zijn 16de al van Feyenoord naar Manunited. Daar beleeft Chong langzaam zijn doorbraak. Eerder speelde de Curaçaoënaar testwedstrijden bij NEC en PSV.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Chong niet voor geld naar Manchester

 1. Geef hem ongelijk, de clubs in Nederland zijn te gierig en willen deze talenten voor niets behouden en als ze mislukken worden ze bij grof vuil gezet. Ik ken zelf het verhaal van een Dominicaanse, Curaçaose vrouw uit de Bijlmer, die had een zoon die op zijn 16de heel goed was en bij Ajax speelde maar moeder moest alles doen om eten op tafel te krijgen van achter het raam werken tot drugs smokkelen.

  Op een gegeven moment kwam Arsenal voorbij en die bood gelijk een lucratief contract plus woning in Engeland.

  Het heeft wel een nare smaak bij mij achtergelaten moet ik zeggen, heb moeder wat geld geleend en elke keer als ik haar tegen kwam ging ik even met haar speelgoed voor haar ander kind die downsyndroom had kopen.

  Moeder had nooit het fatsoen om het geleende geld terug te betalen ook nu niet en sterker nog heeft facebook en alle links naar haar toe verwijderd.

 2. Chong wordt langzaam gebracht door M.United. Van veel voetballers die op jonge leeftijd voor veel geld naar een top club zijn gegaan hoor je niets meer.

 3. Wat is er mis mee om te zeggen dat hij voor het geld is gegaan? Dat hadden u en ik ook gedaan. Weer eerlijk!

  Met zijn jeugdcontract kan hij de hele familie onderhouden die is meeverhuisd naar Manchester, dat had in Rotterdam nooit gekund en daar hoef je je niet voor te schamen. Je zou alleen zeggen dat hij nu toch ook voldoende moet verdienen voor een bezoek aan de kapper.

  Heb wel mijn twijfels over de voetbalkwaliteiten van Chong. Echte toppers lieten op zijn leeftijd al meer zien.

  En juist, Brian S., in Nederland zou Chong al verder zijn geweest.

 4. Waarom ging hij dan wel? Feit is dat zijn leeftijdsgenootjes zoals de Ligt nu basis speler zijn bij Oranje en hij zit bij jong oranje en heeft geen basisplaats bij Man Utd.

 5. Abraham Mossel

  Chong gaat niet voor het geld naar MU, hij gaat daar heen om bitter ballen te eten, hij liegt nog beter als groot leugenaar CTB. ps en ze vader houd erg veel van Engelse mosselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *