CuracaoNieuws | Corendon-jet terug naar huis; Divi Divi op zoek naar alternatief

Persbureau Curacao

“Corendon heeft het vliegtuig nodig om op haar Europese routes in te zetten”, aldus Divi Divi directeur Germaine Richie tegen ABC media i Harald Linkels

Willemstad- Het Divi Divi en Corendon avontuur is vandaag tot een prematuur einde gekomen, nu Corendon Dutch Airlines de hier gestationeerde Boeing 737 terug heeft gevlogen naar Nederland om in Europa te worden ingezet.

Oorspronkelijk zou de samenwerking tussen Divi Divi en Corendon op de route naar Sint Maarten en Sao Paulo (Brazilië) worden voortgezet tot 15 april aanstaande.

Het vroegtijdige einde van de samenwerking op de route is een direct gevolg van het aan de grond houden van de Boeing 737 Max in grote delen van de wereld. Corendon heeft deze vliegtuigen ook in de vloot, waardoor er een tekort is ontstaan aan materieel.

“Corendon heeft het vliegtuig nodig om op haar Europese routes in te zetten”, aldus Divi Divi directeur Germaine Richie in gesprek met ABC Online Media. Volgens Richie is Divi Divi Air, samen met Corendon, op zoek naar alternatieven.

Overigens is de bedoeling dat het betreffende vliegtuig in het winterseizoen weer vanaf Curaçao wordt ingezet. “Als het goed is komt het vliegtuig in oktober van dit jaar weer terug naar Curaçao, aldus Richie.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Corendon-jet terug naar huis; Divi Divi op zoek naar alternatief

  1. Latijns Amerika is ook belangrijk.

  2. Ik mag hopen dat Corendon een schadevergoeding verschuldigd is aan Divi wegens het niet nakomen van het contract. Of is er geen dichtgetimmerd contract?

  3. Zunilda Monzon

    The St.Maarten market is in need of alternative airlines. Divi Divi according to me should open an office here on the island use the Insel Air office and give ppl here the opportunity to purchase their ticket. Divi Divi Air has a good thing going and we appreciate the fact that we have a choice. Less flying time and Great service.
    I look forward to a continued relationship.

  4. Insel heeft nog wat vliegtuigen over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *