CuracaoNieuws | Curaçao op Google Streetview

Persbureau Curacao

Premier Eugene Rhuggenaath kondigde een en ander maandag verheugd aan.

Curaçao staat sinds maandag ook op Google Street View, zodat nu ook te navigeren is naar locaties als de Pontjesbrug en Kleine Knip.

Google werkte samen met het Curaçao Toeristen Bureau om het eiland in kaart te brengen. Zo zijn tientallen panorama’s van bezienswaardigheden gemaakt met de Street View Trekker, een rugtas waar een camera uitsteekt.

Premier Eugene Rhuggenaath kondigde een en ander maandag verheugd aan. „Door al onze straten te laten zien, kan iedereen een goed gevoel krijgen bij de saamhorigheid en diversiteit die ons eiland zo uniek maken.”

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | Curaçao op Google Streetview

 1. @Mossel
  Proost!!
  In 2001 Pourier (PAR) premier van de Antillen.
  Antillen levend op subsidies uit Nederland.
  FOL dominant op eilandgebied.

 2. Abraham Mossel

  @ Hoedanook in 2001 was de staats kas al leeg geroofd dus dank je de koek koek, doei vazal van Derritje

 3. @Mossel,
  Misschien wanneer jij nuchter bent zie je iets meer.

  Het was José Jardim (PAR coryfee) die vanaf 2012 tot de huidige coalitie de landsfinanciën heeft ‘verzorgt’. Daarbij behendig de Cft om de tuin leidend.

 4. Abraham Mossel

  Heren azijnzeikers, er is weinig tot niks nada te vernieuwen en op te bouwen door deze regering aangezien zij moeten regeren met een lege kas, die is namelijk door Gerrit de Raaf en consorten leeg geroofd, maar dat willen jullie niet zien, vazalen en trollen van MFK en mislukte gouden Rolex Amparo en PS maffia clubjes.

 5. Volgende fotoshoot: Kabinet Rhuggenaath onthult stoommachine zodat nu ook op stoomkracht te navigeren is naar locaties als Aruba en Bonaire. Minister Martina benadrukt het belang van ‘connectivity’.

 6. Freedomwriter

  @ ericlaplas
  Deze ministerploeg pronk graag met andermans veren want zelf hebben ze niks om mee te pronken.

 7. Abraham Mossel

  @ Plasje de azijnzeiker, beter alle ministers elke keer op de foto op het eiland, dan alleen maar foto’s van ene Gerrit de Raaf die constant de wereld rond vloog met zijn slet en privé fotograaf, nu kan hij de boel gek maken in het gevang over te weinig eten en diens meer, er regelmatig opstandjes komen, totdat ze hem zat zijn, dan zit hij snel bij de buren samen met Jamaloodin, trouwens Gerrit de Raaf heeft binnen in één week tijd al zijn VI vervroegde in vrijheid stelling naar de kloten geholpen met ze eet staking, dus 3 volle jaren is het Gerrit, ga zo door tuinkabouter!

 8. Ik vraag me af, wat is er aan de hand met deze ministers? Voor elke wissewasje wordt het hele ministerraad, voor een fotoshoot bij elkaar getrommeld .
  Het geeft aan dat de dames en heren niets te doen hebben.

 9. Ik zie de auto van AlcaLM Walle bij het vliegveld staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *