CuracaoNieuws | Curacao wil drie keer meer toeristen uit Suriname

Persbureau Curacao

Dichtbij de Jules Wijdenboschbrug in Suriname, aan de oostzijde daarvan, staat een billboard met daarop de tekst: “BELEEF HET ZELF”. Het billboard moet Surinamers aanmoedigen om op vakantie te gaan naar Curaçao

Dichtbij de Jules Wijdenboschbrug in Suriname, aan de oostzijde daarvan, staat een billboard met daarop de tekst: “BELEEF HET ZELF”. Het billboard moet Surinamers aanmoedigen om op vakantie te gaan naar Curaçao. Het initiatief komt van de Curaçaose Toerisme Board, CTB.

Doel is om de toeristenstroom vanuit Suriname naar Curaçao op korte termijn met een factor 3 te verhogen. De blauwe kleur op de billboard staat voor de zee en de hemel terwijl de andere kleuren het ‘anders zijn van Curaçao’ aangeven ten opzichte van de overige eilanden in de Caribische Zee.

De lancering van dit project kwam tot stand na gedegen en intensief onderzoek van ruim twee jaar in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Amerika.

In voorbereiding is ook een model om in de toekomst één ticket met twee bestemmingen te verkopen waarbij Curaçao als land van zand, zee en zon en Suriname als tropisch regenwoud zullen worden gepromoot.

Bron: CuracaoNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *