CuracaoNieuws | Demonstratie bij Baoase Resort

Persbureau Curacao

Het ijzeren hek moet nog weggehaald worden | Foto Deya Mensche

Vanmiddag om 5 uur is er een demonstratie bij het Baoase Luxury Resort. Organisator Julius Koko wil een signaal geven dat stranden vrij beschikbaar moeten zijn voor het publiek.

De demonstratie komt op het moment dat het resort uit wil breiden. Die plannen zouden al in een vergevorderd stadium zijn.

Bron: CuracaoNieuws

19 Reacties op “CuracaoNieuws | Demonstratie bij Baoase Resort

 1. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 2. De Rechtsstaat

  Vraagje: wie is overleden en YDK achtergelaten als bevoegd gezag om te bepalen in welke taal ik moet reageren?

  De “KKC Comment Police” zag geen probleem mee, maar nee, daar komt een YDK zich ageren!

  Weet jij eigenlijk wat slachtofferrol betekent? Of is deze uitlating meer in de zin van de “klok en de klepel”?

  Grow up? Ik ben volwassen genoeg om deze weddenschap aan te gaan, t.w.:

  Winter in de HEL of gelijkwaardigheid op Curaçao!

 3. @Tony, voel jij je aangesproken als ik het over locale varkens heb? De schandalige vertoning van gisteravond laat zien dat dat best een goede omschrijving is. En helemaal als ik kijk wat voor bende het elk weekend op caracasbaai is. Maar inderdaad, hekken blijken niet genoeg, waarschijnlijk moeten we voor dit tuig schrikdraad met stroom zetten.

 4. Yu di Korsou

  De rechtsstaat …. dikon bo tin ku kuminsa papia Papiamentu kaminda hinter e kombersasion ta na hulandes ? Ba sinti bo mes ataka atrobe ? Ba kuminsa tuma e slachtoffer rol atrobe ? Ban serio bo tambe !!!
  Het feit dat alle hotels met stranden de biel afsluiten komt ergens vandaan. Als het niet nodig zou zijn en iedereen zich zou kunnen gedragen ten opzichte van hotel gasten en personeel, dan zou die afscheidingen er nooit zijn gekomen. Het enige waar wij Yu di Korsou goed in zijn tegenwoordig is met de vingers wijzen en de schuld geven aan anderen voor ons eigen onkunde.
  Gelukkig heb ik het dan over een select groepje mensen, want er zijn genoeg voorbeelden van goed gemanierde, voorbeeldige Yu di Korsou’s waar ik uitermate trots op ben.
  Ik zeg zolang de uitbreidingen meer mogelijkheden en een betere toekomst biedt voor het eiland, DOEN !!!

 5. De Rechtsstaat

  Mi ta skibi awor na papiamentu pa e lolaasnan.

  Ningun kaminda mi a skibi ku si bo no ta “guest” di hotel bo ta kana drenta di porta dilanti bai laman.

  Via di laman mi por landa bai dilanti di e hotel Breezes, dat bedoel ik.

  Awor paso mi kolo no ta di e “doorsnee toerist” mi ta ladron of iets dergelijks, ammehoela.

  Wak bo luga enbes di vooroordeel ami, Pindeeuw.

 6. @ De Rechtstaat,

  Probeer eens in de spiegel te kijken en jouw eigen reactie hardop uit te spreken zonder te lachen. Wens je succes.
  Dat jij je ogen sluit voor de realiteit houdt niet in dat anderen dat ook moeten doen.

  Breezes bereiken via het droge land ? Succes. In alle gevallen zul je of via de voordeur moeten komen of moeten zwemmen. Zelfde is het geval bij vrijwel alle hotels en resorts en dat is niet voor niets.
  Een paar honderd meter strand niet toegankelijk voor iedereen is een lage prijs voor de werkgelegenheid die het oplevert.

  Voor het geval je het bent vergeten: ‘niemand heeft toegang tot die locaties, zonder via de voordeur te komen, ook ik niet, hoor je mij daarover ? Schreeuw ik moord en brand omdat ik daar niet via de kustlijn kan komen ? Niet echt en met mij zijn er velen die je niet hoort. Kennelijk hebben wij niet zo’n behoefte om juist dat stukje strand te willen gebruiken. Jij ook niet, je doet alleen alsof.

  Grow up.

 7. Abraham Mossel

  @ De Rechtstaat, valt mij nog mee dat jij de rode discrimineer en Slaven anti macamba kaart nog niet hebt getrokken, dwaas die je er bent!!.

 8. Abraham Mossel

  @ Vazal en Trolle mans @ De Rechtstaat heeft ook weer ff een zooitje NEP onzin uit gesproken. laatst wezen zwemen bij Westpunt, ff nog geen 3 minuten afkoelen, ff slippers uit gedaan bij terug komst slippers verdwenen. Rot toch op Rechtsstaat, je bent gewoon ziek en rijp voor de inrichting afdeling zware gevallen in Bosch en Duin te Soesterberg , daar weten ze wel weg met dit soort mensen als jou, totaal geen probleem hoor, wit jasje met knoopjes van achter vast gemaakt is de oplossing. over tot de orde van de dag.

 9. De Rechtsstaat

  Beste Joep Meloen,

  De toon van jouw reactie geeft duidelijkheid in jouw ultieme streven: Suprematie!

  Afijn, om bij deze zaak te blijven, kennelijk heb jij kennis van zaken waarom die vermaledijde afscheiding is geplaatst. Graag ook met ons delen alsjeblieft.

  Maar als voorbeeld kan ik ook aankaarten hotel Breezes. Aanpalend ligt een publiek strand. Heeft het hotel last van grijpgrage vingers? Ik zal op jouw reactie wachten.

  Blijf maar de mensen in een bepaalde hoek wegzetten i.p.v. hun meenemen in jouw uitgebreide ethisch en moraal correcte wereld en de goden zullen de rest doen.

 10. @ De Rechtstaat

  Rot toch aub op met je kolder idioterie !
  De reden dat de boel moet worden afgesloten is niet om de gasten binnen het resort te houden. Het is puur bedoeld om de grijpgrage vingers van YdK buiten te houden, die hun kans schoon zien om de toeristen te beroven van alles wat los en vast zit.
  Geheel logisch dat men de boel afsluit en ja, ik ken genoeg landen waar dit niet nodig is en waar de kust gewoon open is. Hier is dat echter niet mogelijk, niet omdat de toeristen dat niet willen, maar omdat de lokale bevolking de weelde niet kan dragen dat zij een stukje kust moeten delen met beter gesitueerden.
  Leer dat je van de spullen van een ander afblijft en dan kan de kust weer open.
  Zolang men dat niet wenst te leren ben ik groot voorstander van het afsluiten van het strand. Het kan niet zo zijn dat een aantal criminelen de werkplekken van een groot aantal YdK bedreigen. Jat de tent namelijk leeg en Baoase is in no-time verdwenen en daarmee al de arbeidsplaatsen die zij aanbieden.
  Denk daar eens aan alvorens je weer onzin komt uitkramen.

  Ik kan zo ongelofelijk moe worden van al die idioten die wel rechten eisen, maar totaal geen plichten wensen te zien. Zo werkt het niet op deze aardkloot. Wil je rechten ? Prima, dan zul je moeten bewijzen dat je die weelde kunt dragen en tot op heden laat men continu zien dat men dat niet kan.

 11. De Rechtsstaat

  Laatste nieuws: Hek is weg, nu nog de prikkeldraden…… Na 223 jaar weer een bevrijding van die overheersers. Hoe lang nog?

 12. Julius Koko-is een betaalde schreeuwlelijk die niets presteerd in het dagelijks leven en die relevant wil zijn.
  Ik begrijp best dat iedereen wil meeprofiteren van andermans inzet–het is de politiek die deze mogelijkheden heeft geschapen–de investeerders hebben er gewoon gebruik van gemaakt–dat heet corruptie en dat is in de politiek het normaalste gedrag–het s chept wel werkgelegenheid en brengt investeringen die de Yu Korsow nooit zal doen.

 13. Lionfish, wil je ophouden onze mensen te beledigen? Wil je beledigen doe dat dan onder jou eigen naam.

 14. Er zijn gasten die er nooit genoeg van krijgen v/d Valk familie.Zij hebben de hotel plaza hotel destijds gekocht wisten dat het een schroothoop was maar zeiden een strand erbij te hebben gekocht.Toen dat niet realiseerbaar was dienden ze een schade claim tegen Maria Liberia Peters (zou dat beloofd hebben, hoe dom en corrupt kan iemand zijn)
  destijd min.pres,van het land Curacao de miljioenen ( fl.30 miljioen ) was ten onrechte want een blinde kon voelen dat bij mariachi onmogelijk een strand kon komen.Ze zullen nooit rustig kunnen leven en zeker hun kinds kinderen niet..Het zal hun altijd achtervolgen.

  Er is altijd iemand die boven op ons neer kijkt zei mijn oma altijd.

 15. Die hekken en betaaltarieven werken anders prima tegen de locale varkers, kijk ieder weekend eens wat voor vuinisbelt het bij caracasbaai is, wat mij betreft overal zo snel mogelijk betalen invoeren !

 16. Trui dat noemen we nu fake nieuws. Tientallen kilometers kust zul je bedoelen waarvan de gehele noordkant en oostkant nu niet en nooit niet als strand te gebruiken zijn. Dan de zuidkant tot Caracasbaai betaald. Vanaf Caracasbaai tot Jan Thiel bebouwd en Jan Thiel zelf ook al helemaal betaald geworden zelfs het tot voor kort vrije hondenstrandje. . Dan weer mondi met natuurgebied. Dan stukje openbaar en dan weer betaald of onbegaanbaar. Heel Banadabou of onbegaanbaar met enkele strandjes waarvan de helft weer betaald. Moet ik nog even doorgaan zo…..

 17. Ik geef een tip kijk maar even hoe sonesto eruit ziet .
  Trouwens geen toiletten bij openbare stranden , vuil ligt overal ga zo maar door .
  Het is, het kaft van de koren scheiden .

 18. De Rechtsstaat

  Zulks gedachtegoed begrijp ik niet.

  Omdat je miljonair bent mag je een deel van het eiland, waar de mondi monkeys c.q. lokalen aan hun lot zijn overgelaten, innemen en een schepje boven op doen om segregatie voor te zetten?

  Nou, nou.

 19. Wat willen we nou?

  Baoase is goed voor 160 banen en big spenders als hotelgasten, heel goed voor onze economie.

  Logisch dat die millionairs niet de hoofdprijs willen betalen om vervolgens tussen de mondi monkeys te moeten gaan zwemmen.

  We hebben tientallen kilometers strand, maar Julius Koko wil net bij die 10 meter van Baoase gaan zwemmen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *