CuracaoNieuws | Den Haag gaat ingrijpen op Bonaire

Persbureau Curacao

Het Bestuurscollege en Eilandsraad is vrijwillig gevraagd afstand te doen van een deel van hun taken en verantwoordelijkheden

 

Den Haag gaat ingrijpen op Bonaire. Het Bestuurscollege en Eilandsraad is vrijwillig gevraagd afstand te doen van een deel van hun taken en verantwoordelijkheden. Dat zou staan in het nieuwe Bestuursakkoord dat staatsecretaris Knops morgen gaat presenteren in Kralendijk.

Den Haag gaat vervolgens het lokale bestuur en ambtenarenapparaat reorganiseren. De eilandsraad moet nog akkoord.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Den Haag gaat ingrijpen op Bonaire

 1. Volgens @mmmmm, “ericlapas weer deze idioot die onzin praat–BONAIRE is Nederland”. Ericlapas en idioot in dezelfde zin? Volgens mij heet dat, “contradiction in terms”.

  Ik ben vroeger heel vaak op Bonaire geweest, elke keer met een andere vriendin, ik moet zeggen dat ik heel veel respect voor de Bonairianen heb. Het zijn hardwerkende mensen en heel bescheiden.

  Wat ik laatst daar heb gezien, was een groep Europeanen (Macamba’s) die denken dat geld hen het recht geeft om deze hardwerkende mensen te vernederen. Als dit zo doorgaat zal Bonaire ooit zijn eigen 30 mei krijgen.

 2. ericlapas weer deze idioot die onzin praat–BONAIRE is Nederland

  was dit maar zo op Curacao–dan zou het stukken beter gaan.

  Curacao moet gewoon zo snel mogenlijk onder Nederlands bewind komen–worden eindelijk echt de belastingen geint en echt geinvesteerd in het Eiland voor werkgelegenheid moet je niet op Politici van hier wachten want die stellen alleen hun familie te werk van ONS belastinggeld.

 3. Het is te hopen dat de bevolking van Bonaire in opstand komt, Nederland neemt het land nu gewoon over. Ik ben op Bonaire geweest en heb met eigen ogen gezien hoe de Bonairianen daar door de Hollanders vernederd worden.

 4. Eindelijk !,!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *