CuracaoNieuws | Doodgestoken vrouw Kerkrade is Curaçaose

Persbureau Curacao

Veel mensen waren getuige van de steekpartij © Lex van Lieshout / ANP

De 42-jarige vrouw uit Kerkrade die gisteren op straat werd doodgestoken is een Curaçaose. Dat weet de Extra.

Volgens de politie in Nederland is de 52-jarige verdachte van de dodelijke steekpartij een bekende van het slachtoffer. De Papiamentstalige krant weet dat het gaat om haar ex. De verdachte heeft na zijn daad ook zichzelf verwondingen toegebracht. Hij stak of sneed zichzelf met een mes. Veel mensen waren getuige van de steekpartij.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Doodgestoken vrouw Kerkrade is Curaçaose

 1. ericlapas

  Volgens @Johan, “voor Curacaoenaren, een natuurlijke doodsoorzaak”. Ik moet zeggen, ik voel je pijn Bro. Het lijkt alsof huiselijk geweld overal onze vrouwen volgt. Sommigen vluchten uit Curaçao om uit handen van een gewelddadige partner te blijven maar vroeg of laat worden ze toch slachtoffer.

  Ik heb de manifestatie tegen homohuwelijk op Wilhemina park van enkele fanatieke gelovigen gezien, de haat van deze groep jegens homofielen was te snijden.

  Het heeft me allemaal aan het denken gezet, is het niet de schuld van de gelovigen dat zoveel geweld tegen vrouwen is? Volgens de bijbel is alle ellende met Eva begonnen.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Johan
  Maak ons blij: wanneer kunnen we jou achter in de Extra of ergens in het midden bij de Amigoe zien? Je weet wel… Die advertenties…

 3. Dit is. althans voor Curacaoenaren, een natuurlijke doodsoorzaak.

  Sinds wanneer zijn die nieuws?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *