CuracaoNieuws | Drie arrestaties bij illegaal autowasbedrijf

Persbureau Curacao

Ook was er geen belasting afgedragen

Gisterochtend heeft de Inspectie samen met de politie verschillende autowasbedrijfjes bezocht. Vier van hen moesten hun deuren sluiten omdat ze niet geregistreerd waren en geen papieren hadden, zoals bijvoorbeeld een milieuvergunning.

Ook was er geen belasting afgedragen. Tijdens de controle arresteerde de politie drie wassers die geen verblijfsvergunning konden tonen. Een van hen wist te ontsnappen voor hij aan de Vreemdelingendienst werd overgedragen.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Drie arrestaties bij illegaal autowasbedrijf

 1. ericlapas

  Volgens mij neemt niemand deze controles nog serieus, al dat gedoe met bedorven vlees, zie ik bij een super in de buurt van Marche Bieu doodleuk stikkers op vlees zonder datum er op. Het wordt nog erger de vriezer waar al het vlees en vis in ligt, werkt ook niet goed.

  Wat mij opvalt in Punda is dat veel barbeque met houtskool wordt gebruikt en de roosters worden nooit schoongemaakt (het is met het blote oog te zien).

  De houtskolen waarop het vlees wordt gebakken, en de rook van deze kolen bevatten schadelijke stoffen die kankerverwekkend zijn.

  Sommige mensen gaan gewoon bijna elke dag onder begeleiding van Bachata muziek bij deze restaurants eten. Moet de ministerie van Volksgezondheid niet ingrijpen?

 2. Knoek-koe

  Het ziekenhuis loost dagelijks vele m3 zwaar chemisch vervuilde afvalwater in de mangroves, de broedvijver van de vissen en andere zeedieren, maar we sluiten een paar autowas bedrijven vanwege een milieuvergunning?

 3. Milieuvergunning? Funny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *