CuracaoNieuws | Eerste baby 2019 is Mar-Arjit

Persbureau Curacao

Mar-Arjit werd geboren op 1-1-2019 om 00.06uur

Om precies zes minuten na middernacht is de eerste baby van 2019 op Curaçao geboren. Een meisjes met de naam Mar-Arjit. Haar achternaam is Kwidama.

Haar moeder is Jurenda Paulina, haar vader Ange Mark Kwidama. Mar-Arjit woog bij haar geboorte 3800 gram en is 50 centimeter lang.

Bron: CuracaoNieuws

11 Reacties op “CuracaoNieuws | Eerste baby 2019 is Mar-Arjit

 1. @Marlon
  Poor tormented soul.

 2. Mensen met dit soort namen krijgen vaak geen leidinggevende posities. Toeval?

 3. Cubanen hebben vaak ook zulke rare namen die een combinatie is van de namen van beide ouders. Resultaat ? Niemand kan die namen uitspreken. Dus gebruikt men een bijnaam. Un apodo in het spaans.

  Ja, Jantje lijkt me wel iemand die zijn kind Ange zal noemen. Of zoiets als Ars. Of Bomblebee. Of Optimus Prime. Of Hillary. Of Trump. Of zelfs Jan.

 4. Heb je je niet in de link vergist, Beflapas?

  Bedoelde je niet deze:
  https://www.youtube.com/watch?v=wHB3kgiiXpo

 5. Helaas hebben wij en de generatie voor ons een vervuilde wereld voor Mar-Arjit achtergelaten. Bij de tijd dat ze 30 is zal ze waarschijnlijk met mondkapje door al de vervuiling op straat moeten lopen, haar kinderen zullen waarschijnlijk door de verhitte aarde moeten vrezen voor overstromingen en tsunamys.

  Mar-Arjit ik ken jou niet en ook niet je ouders maar ik hoop dat tegen de tijd dat je volwassen bent, dat je ooit teweten komt dat iets als socialisme bestond, mensen die onbaatzuchtig met anderen wilden delen en samen vooruit willen en dat, het de enige oplossing voor jou en je generatie is.

  Aan de ouders van Mar-Arjit, Ik wil alvast mijn bijdrage aan de opvoeding leveren zodat Mar-Arjit later het verschil kan maken;

  https://www.youtube.com/watch?v=7TivZYFlbX8

 6. De ouders, Jurenda en Ange hebben ook al van die rare namen.

  Wie noemt zijn zoon nu Ange? Dan weet je bij voorbaat al dat je bijnaam Anus wordt.

 7. Idd @Jan-naamgenoot
  Het azijn zeiken is weer begonnen, eigenlijk is het nooit opgehouden. Dit soort reaguurders blijven growing in hun simpliciteit doorgaan.

  Overigens aan de ouders van de baby van harte, prachtige naam overigens!

 8. Ik weet niet waar Matlon woont, maar op Curaçao is op 1-1 het bevolkingsregister gesloten… enough said
  Het azijnzeiken is alweer op de eerste dag van het nieuwejaar begonnen, chappau heren!

 9. Wat een naam.
  Waarom heeft de bevolkingsregister dit niet geweigerd ?
  Dit is inderdaad kindermishandeling.

  What Mar-Arjt means means is anyone’s guess.
  Cansa hende berde. Mar-Arjit.

 10. Ik heb ooit gezien dat bedrijven die gespecialiseerd zijn in kindervoeding en kleding vaak wat voedsel en kleding aan het eerste kind van het jaar als reclame weggeven. Blijkbaar zijn het moeilijke tijden dus wordt er niets weggegeven.

  Van mijn lagere schooltijd kan ik nog herinneren dat kinderen met moeilijke namen het heel slecht op school deden. Zij konden hun eigen naam niet uitspreken laat staan schrijven.

  Op de middelbare school hadden wij een leraar die gaf bij proefwerken alvast een 1 als je eigen naam goed hebt geschreven. Het is triest om te zeggen maar er waren kinderen die een 0 kregen in plaats van een 1. Laten we hopen dat het goed komt met Marari, o sorry Mar-Arjit.

 11. Een kind de naam Mar-Arjit geven is kindermishandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *