CuracaoNieuws | Fever-motor verbeurd door rechter

Persbureau Curacao

De motorrijder reed zonder rijbewijs, geldige keuringskaart, verzekering en zonder belasting betaald te hebben.

Willemstad – De rechter heeft de motor van iemand die tijdens een begrafenis aan het feveren was, verbeurd verklaard. Het incident gebeurde voor een rouwkoets met 20 paarden en voor de bumper van een zichtbare politieauto.

De motorrijder reed zonder rijbewijs, geldige keuringskaart, verzekering en zonder belasting betaald te hebben. Behalve dat de man zijn motor kwijt raakt, kreeg hij ook een boete van 1000 gulden mocht hij binnen drie jaar nog een keer betrapt worden.

Bron: CuracaoNieuws

6 Reacties op “CuracaoNieuws | Fever-motor verbeurd door rechter

 1. Abraham Mossel

  OM Leeuwarden, Loosdrecht. 4 jaar gevangenisstraf voor vader en 1 jaar voor zoon na het veroorzaken van dodelijk ongeluk met rijbewijs, dat zijn ff andere koek straffen dan op curacrim voor dood rijden zonder rijbewijs geen verzekering niet gekeurd en gestolen auto, lees, Gerrit de Raaf, Dos Santos en nog velen andere daders die helemaal geen straf hebben gehad van corrupte rechters.

 2. Helemaal niet mee eens, zo onbeschoft en uitdagend, voor begrafenisstoet zonder papiere. Etc, moet meteen ook 1000 fl betalen.

 3. Mooi!!!

 4. Terechte straf, maar de dronken wegpiraat kreeg vandaag exact dezelfde boete terwijl wat hij deed vele malen gevaarlijker was en hij ook daadwerkelijk iemand aangereden heeft.

  En zijn auto is niet in beslag genomen.

  Meten met twee maten?

 5. Roy Rogers

  Shonfefe, ik ben het helemaal met je eens.
  Hoop dat er nog meer van zulke rechters met nog grotere bolita’s deze kant komen.

 6. Eindelijk gerechtigheid door een rechter met ballen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *