CuracaoNieuws | Geen vluchten KLM tussen de eilanden

Persbureau Curacao

Volgens de Nederlandse minister minister Cora van Nieuwenhuizen hebben de landen van het Koninkrijk geen behoefte aan interinsulaire vluchten door KLM. | Persbureau Curacao

Met de KLM van Curaçao naar de andere eilanden vliegen zit er vooralsnog niet in.

Volgens de Nederlandse minister minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat hebben de landen van het Koninkrijk geen behoefte aan interinsulaire vluchten door KLM. Opstappen op Curaçao voor een vlucht naar Aruba of Bonaire mag niet zonder eerst Amsterdam aan te doen.

Het luchtvaartprotocol dat dit kan regelen, verandert dus voorlopig niet.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Geen vluchten KLM tussen de eilanden

  1. Volgens de Nederlandse minister minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat hebben de landen van het Koninkrijk geen behoefte aan interinsulaire vluchten door KLM.

    Hoezo hebben de landen hier geen behoefte aan? Het volk wel!

  2. Lionfish

    Tja, wat kan ons veiligheid en betrouwbaarheid ook schelen, er moet voor onze struikrover politici wat te graaien zijn, liefst zonder dat het in de gaten loopt. Dus beter de puinhoop behouden die het nu is.

  3. Shonfefe

    Is ook niet nodig, we hebben 2 airlines waarvan de eigenaren/ directie al jaren aantonen serieus en vakbekwaam te zijn.Ze zouden kunnen zorgen voor meer capaciteit tussen de eilanden zonder dat er gelijk veel managers en leidinggevenden moeten worden benoemd.AZair en Dividivi zouden de ruimte moeten krijgen om dat in te vullen zonder dat politici gelijk voordeeltjes voor henzelf en hun familieleden opeisen.

  4. Misschien een idee voor KLM om 2 cityhoppers in te zetten op vluchten tussen de eilanden…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *