CuracaoNieuws | Gevangenis personeel stelt ultimatum minister

Persbureau Curacao

SDKK gevangenis personeel | Persbureau Curacao

Willemstad – Gevangenispersoneel heeft Quincy Girigorie een ultimatum gesteld. De minister van Justitie heeft twee weken de tijd om op hun grieven te reageren. Zo voelen de bewaarders zich niet veilig, ook al omdat er te weinig personeel is.

Morgen is er al een gesprek met de minister, dan gaat ook het ultimatum in. 23 april moet er een toezegging liggen om de problemen op te lossen.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Gevangenis personeel stelt ultimatum minister

  1. Ik kan ze niet kwalijk nemen, het zijn natuurlijk niet de besten uit de samenleving die daar opgesloten zitten. Bedreigingen bv schijnt tot 1 van de vele dagelijkse bezigheden te horen.

  2. Abraham Mossel

    Fred je ziet het verkeerd, deze vrouwelijke bewaarders werkten op de afdeling waar Gerrit de Raaf en die nep pastoor vast zitten, en als je goed kijkt zie dat de dames op deze foto minimaal drie en een halve maand bezwangerd zijn, ra ra door wie denk jij, ik heb een klein vermoeden!.

  3. Fred Schiedam

    Zo te zien aan de foto mag inderdaad meer geld worden uitgegeven aan fitness-programma’s voor het personeel en trainingen in “professionele uitstraling” (bijv. haardracht).

  4. Te weinig personeel in de gevangenis en bij te politie. Meer personeel kost geld. Helaas jongens, er wordt financieel voorrang gegeven aan de snoepreisjes voor onze politieke vrienden in plaatst van inzetten op onze veiligheid. Tja dat is waar we voor gekozen hebben, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *