CuracaoNieuws | Grote controle drijvende fruitmarkt

Persbureau Curacao

De opsporingsinstanties vermoeden dat er veel Venezolanen zonder verblijfspapieren via de fruitboten Curaçao binnen komen

Willemstad – De politie heeft vanochtend samen met de douane, immigratie en inspectiedienst een grote controle uitgevoerd bij de fruitbarkjes. De Sha Caprileskade werd ervoor afgezet.

De opsporingsinstanties vermoeden dat er veel Venezolanen zonder verblijfspapieren via de fruitboten Curaçao binnen komen. Het resultaat van de controle wordt later bekend gemaakt.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Grote controle drijvende fruitmarkt

 1. Als je niet doof bent hoir je nig eens wat:
  Venezolaanse en Colombiaanse huurmoordenaars die voor 2000$ iemand ombrengen!
  De new MFKer Carolina heeft 12 dagen vastgezeten wegens mishandeling met een riem en zijn dochter afgetuigd heeft
  Ontslagen bij de politie jaren geleden wegens agressiviteit en heeft zijn meerdere een brandende sigaret in zijn gezicht gedouwd
  Kortom we krijgen nog een crimineel statenlid erbij
  En last but not least wees niet verbaast dat de oppositie bezig is om de regering pootje te lichten. L’histoire se répète!
  Het laatste – geruchten – maar waar rook is is vuur

 2. Clapas laat ik je uit je benauwde droom helpen, deze ‘zielige’ Venezolanen gaan echt niet terug. Je kletst weer uit je natte nek!

 3. Blijkbaar hebben deze arrogante corrupte politie en douane ambtenaren niets te doen dan Venezolanen pesten. Een beetje out of the box denken kan je niet bij de leiding van de douane en politie verwachten.

  In de goede tijd was de bolivar nog 40 cent, de Venezolaanse toeristen kwamen hier om boodschappen te doen anders dan de Nederlandse toeristen die alleen maar kijken, kijken en niet kopen.

  Maduro doet het intussen in zijn broek en raak steeds verder geïsoleerd het is een kwestie van dagen of weken voordat hij zich in Mexico vestigt.

  De Venezolanen mogen best hier wat aansterken om straks Venezuela met de opbouw te helpen. Hoe sneller Venezuela weer opgebouwd is, hoe beter gaat het hier met ons ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *