CuracaoNieuws | Insel Air aan zijden draadje

Persbureau Curacao

Kort geding staat gepland voor vrijdag 21 december om 9.00 uur. Op 28 december volgt dan opnieuw een zitting, waarin de rechter een beslissing neemt over het uitstel van betaling | Persbureau Curacao

De kans dat Insel Air een doorstart kan maken is vandaag vrijwel verkeken. De beoogd kandidaat, InterCaribbean verscheen niet op de zitting en heeft geen zekerheid gesteld voor de nakoming van het schuldenakkoord.

Met dat akkoord is 20 miljoen gulden gemoeid om de bijna 1200 schuldeisers af te betalen, waarna een doorstart gemaakt kan worden.

Kort Geding

De bestuurder van Insel en bewindvoerder Rogier van den Heuvel spannen nu een kort geding aan. Daarmee hopen ze dat Intercaribbean gedwongen wordt de afgesproken zekerheid alsnog te geven.

Dit kort geding staat gepland voor vrijdag 21 december om 9.00 uur. Op 28 december volgt dan opnieuw een zitting, waarin de rechter een beslissing neemt over het uitstel van betaling .

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Insel Air aan zijden draadje

  1. Knip dat draadje nou door, godverdomme!! Het moet toch een keer afgelopen zijn met die poppenkast.

  2. Die clowns van Ava Air zijn ook wel stil trouwens.

  3. GEFOPT wordt een nieuw verborgen camera programma op die nieuwe NL tv-zender op Curacao. Oh nee, toch niet, het voorstel voor die zender is ook een zieke grap.

  4. De Insel Air show. Binnenkort verfilmt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *