CuracaoNieuws | Insel Air annuleert alle vluchten tot en met vrijdag

Persbureau Curacao

De maatschappij zegt alle passagiers bij te staan in het omboeken van hun vlucht | Persbureau Curacao

Insel Air kan tot en met vrijdag niet vliegen met haar eigen toestellen. Die zitten in versneld onderhoud.

De maatschappij zegt alle passagiers bij te staan in het omboeken van hun vlucht. Dat gebeurt met charters. Passagiers wordt op de dag van hun vlucht zich te melden bij de incheckbalie. De status van hun vlucht is te zien op de website van Insel Air.

Wie er niet gerust op is kan bellen op 737 0444, extensie 231.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Insel Air annuleert alle vluchten tot en met vrijdag

 1. Opdoeken dat kutmaatschappijtje wat alleen maar geld kost. Opdoeken en nooit meer zelfs denken aan een vorm van herstarten, er is hier in de tientallen jaren dat we zo nodig een “nationale maatschappij” wilden nog nooit een cent mee verdiend, er heeft altijd grof geld bij gemoeten. De Belastingbetaler heeft hier wat vliegreisjes gesponsord, en of dat nu alm, dac dce of wat dan maar ook voor naam had, het is altijd een bodemloze put geweest. Een sociale werkplaats is het, maar geen vliegbedrijf.

 2. Bertje Bertje, anonieme held,
  Jij bent dus die ***** gluurder in de tuin van mijn buren waardoor mijn honden iedere keer aanslaan.

  Gepest op school vroeger?

 3. Versneld onderhoud, ik werk op een steenworp afstand van de AirPort van sxm, daar staat sinds vandaag de al defecte f50 en de nog operationele f50 naast elkaar. Als ik er zo naar kijk lijkt het meer er op dat ze van twee kapotte toestellen er weer een vliegende willen maken omdat die nog vliegende ook defect is geraakt. Jammer dat ik dit nu pas lees anders had ik een mooie foto kunnen maken vanaf mijn werkplek. Nou die beloof ik dan maar voor morgen.

 4. Kareltje, Kareltje Frielink toch.

  Hoe lang houdt hij Heerenveen de hand nog boven het hoofd? Zijn vrouw, het sprekende mantelpak Stella van Rijn, verdient 3 piloten salarissen dankzij haar vrijages met Schotte, dus die kan Heerenveen best onderhouden.

  Anders kan Heerenveen altijd nog couch crashen in de villa van Jurgen Lippinkhof in Jan Thiel.

 5. Versneld onderhoud??!!! Hmm. Insel air kap er nou eens mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *