CuracaoNieuws | Insel Air morgen failliet

Persbureau Curacao

Inselair stopt ermee | Persbureau Curacao

Tilgent Capital Trust uit Zuid-Florida gaat niet meer in zee met Insel Air. Die verloor haar vliegvergunning vorige week.

Het faillissement van Insel is daardoor niet meer te voorkomen, volgens de bewindvoerder. Eind 2016 kwam de maatschappij in de problemen en bouwden de schulden op. Morgen doet de rechter uitspraak.

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | Insel Air morgen failliet

 1. Ja en?

 2. @latiwz, maar hij heeft wat uren zitten schrijven

 3. @Brian S: Insel heet geen curacyor aangesteld. Dat doet de Rechtbank

 4. Toen Insel in de problemen kwam wat deden ze toen. Curator aanstellen die duizenden uren schrijft, commissie van Wijzen die geld kosten, dure Management bleef zitten en werd uitgebreid met dure krachten als Andre Delger en rara buitenlanders.. terwijl er niets gebeurde.. Tijd dat de financiele gegevens in het openbaar komen!

 5. @Djaka, kom op natuurlijk wel, dat deden ze al lange tijd. Echter nu in staat van ontbinding is een autopsie wel wenselijk en op zijn plaats.

 6. Nog een keer aan een dood paard kan je niet trekken .
  Over en uit .

 7. Het is slim dat de crediteur (Die de toestellen faciliteerde) op tijd zijn toestellen heeft teruggetrokken. Hierdoor hebben zij de minste schade geleden., ga ik vanuit. In feite is bij faillissement de belastingdienst de eerste rechthebbende crediteur. Waar blijft wat aan de strijkstok hangen?

 8. Over en uit, het doek is eindelijk gevallen. Weg 100 milj.
  Dank u regering.

 9. Liever vandaag dan morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *