CuracaoNieuws | Isla weet niet of het het eind van het jaar haalt

Persbureau Curacao

PDVSA woordvoerder Earl Balborda zegt nu dat het niet zeker is dat Isla haar personeel tot het eind van dit jaar kan betalen | Extra

De Isla is nog steeds niet opgestart, meldt woordvoerder Earl Balborda. De afgelopen weken meldde hij nog dat er geen vuiltje aan de lucht was.

Maar gisteren moest hij toegeven dat de aanvoer van ruwe olie uit Venezuela stagneert. PdVSA heeft last van beslagleggingen op tankers die Willemstad aandoen.

Balborda zegt in het Antilliaans Dagblad dat het niet zeker is dat Isla haar personeel tot het eind van dit jaar kan betalen.

Bron: CuracaoNieuws

8 Reacties op “CuracaoNieuws | Isla weet niet of het het eind van het jaar haalt

 1. Dit feit is een felicitatie waard! Schone lucht, wie wil dit niet? Bel de oudijzer boer om de Isla op te komen ruimen.

 2. @Djaka, Hoezo, was toch een MDTP? Van Arneman en Wiels die er miljoenen hebben doorgebrast aan hun Latina bysides en dan de overige leden ook genoten van het geld en de reisjes..

 3. Ze hebben weer niet vooruit zitten denken 3 of 4 jaar geleden had je al conclusie moeten trekken .
  Pero ja nos mes por .

 4. Deze rots heeft de afgelopen 40 jaar vele honderden miljoenen verdiend aan de olie uit Venezuela. Door het nalaten van enige milieumaatregel of upgrade zijn opnieuw vele miljoenen bespaard. Als het goed is, kon er van dat geld door onze bestuurders een enorm groot potje gevormd worden voor mindere tijden, als het goed is zouden we net zo rijk kunnen zijn als een land met vergelijkbare oppervlakte zoals Bahrein. Of heb ik het mis ?

 5. Showroe di Emmastad

  Let’s face it ….. grim reality callin’ : Isla is crash and burn…. end of story
  en om een ander miljoeneninvesteerder voor de raffinaderij aan te trekken, gaan de werknemers wegen barricaderen en rubberbanden in de fik steken.
  Kon hende por ke ta bobo asina?

 6. Jan Haarlem

  Op dut moment zijn er veel blokkades, kranen ed die op het Schottegatweg zijn, Julianabrug.

 7. Jan Haarlem

  Precies zoals ik eerder aangaf; de Isla is einde verhaal.
  Nog meer baanlozen erbij, toeleveringsbedrijven enz enz. Ik zie 2019 als een rampjaar. Triest wel voor veel burgers!

  Zo beste reaguurders ik ben weer terug.

 8. Met de 20 miljoen die Wacko Werner Wiels en zijn latina bysides er doorheen gejast hebben, had je heel wat salarissen kunnen betalen.

  Waarom is Wacko Werner nooit vervolgd?

  Norman Serphos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *