CuracaoNieuws | Jamaloodin verzet zich wél tegen uitlevering

Persbureau Curacao

George Jamaloodin wet niet wat hij wil | Persbureau Curacao

George Jamaloodin verzet zich wel degelijk tegen uitlevering aan Curaçao. Dat zegt zijn advocaat tegen de Èxtra. Opvallend, want tegenover de rechter meldde zijn raadsman nog dat hij zijn verzet had gestaakt.

Om die reden wordt zijn bevel tot aanhouding niet ingetrokken. Althans het verzoek daartoe is door de Raadkamer van het Hof niet in behandeling genomen nu Jamaloodin zich niet langer verzet. Tegen die beschikking is geen beroep mogelijk.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Jamaloodin verzet zich wél tegen uitlevering

  1. @ericlapas wat je wil is een fair trial waarbij de man zich kan verdedigen. vandaar uitlevering; als rechter wil je de verdachte in de ogen kijken bij eventuele strafoplegging. een bij verstek veroordeelde kan nl altijd blijven zeuren over een ‘politiek proces’ en ‘heksenjacht’ (zie Bouterse).

  2. Als Fonseca straks in Cassatie ook veroordeeld worden dan kan het niet anders dat Jamaloodin ook schuldig wordt bevonden. Ben zelf geen jurist maar wel slimmer dan de meeste juristen hier maar toch ben ik benieuwd waarom de man niet bij verstek wordt veroordeeld.

  3. Abraham Mossel

    Jamaloodin kan zich verzetten tot dat hij een ons weegt, hij zal net zolang in het stink hok blijven zitten tot dat hij uitgeleverd word aan Curacrim, waar hem 26 jaren gevang op gelegd word waarvan 5 jaren voorwaardelijk, dus dat word 21 jaar min één derde VI, blijft 14.5 jaar onvoorwaardelijk zitten over.

  4. Zijn maffia familie wil hem niet terug hebben.
    ze zijn veel te bang dat hij gaat praten.
    ook die ander maffia baas van SXM wil hem niet terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *