CuracaoNieuws | Johan Neeskens komt clinic geven

Persbureau Curacao

Dat doet hij samen met oud bondscoach voor Curaçao, Etienne Siliee

Willemstad – Johan Neeskens is volgende week op Curaçao. De bekende oud-voetballer van Ajax en Barcelona en voormalig trainer van NEC komt een clinic geven voor jeugdtrainers.

Dat doet hij samen met oud bondscoach voor Curaçao, Etienne Siliee. De clinic wordt gehouden op het FFK terrein in Brievengat tussen 18 en 21 januari. Inschrijven kan nog tot aanstaande dinsdag, 15 januari.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Johan Neeskens komt clinic geven

 1. Abraham Mossel

  @ Plasje, Je bent en blijft een verschrikkelijke AZIJN NEUKER.

 2. Beste @Wim, dit is een video van RedBull dus het moet een beetje geromantiseerd worden. Als je naar de laatste foto kijkt waar de kleine Neymar in een slaapkamer met een grote bal speelt, besef je gelijk dat het geen favella is. De meesten van ons kunnen alleen van zo een mooie kamer voor onze kinderen dromen.

 3. Volgens @Maurice, “Onzin, Beflapas, kijk naar Neymar, afkomstig uit de sloppenwijken.” Nou beste @Maurice, met alle respect maar Neymar Sr. was een profvoetballer. (q.e.d.) quod erat demonstrandum.

 4. Onzin, Beflapas, kijk naar Neymar, afkomstig uit de sloppenwijken.

  Het is juist de sport waar komaf niet van belang is maar het puur om kwaliteit gaat. Daar kunnen we in de rest van de maatschappij een voorbeeld aan nemen.

  Of niet, Taco Tara Asjes en Zus de Lannoy?

  Of niet, Stella van Rijn?

 5. Neeskens is van de generatie, Pele, Cruijff en Van Hannegem, in die periode waren deze voetballers alleen met voetballen bezig. Het was vaak kiezen tussen tegel zetter, schilder of voetballen. Tegenwoordig worden de voetballers beter begeleidt en er zijn zelf voetbalscholen waarbij de kinderen verplicht een opleiding volgen naast het voetballen.

  Mijn punt is, dat voetbal en een rijke afkomst hand in hand gaat, wij zien heel veel Afrikaanse en Zuid Amerikaanse voetballertjes die niet naar school gaan en alleen met voetballen bezig zijn en het toch niet redden. De Maradonna’s (descamisados) zijn echt een uitzondering.

  Als we naar een team als Ajax kijken, zien we kinderen van goede komaf vaak met rijke ouders, zoals; Frenkie de Jong, Mattijs de Ligt, Huntelaar, Blind, Donny van de Beek, Sinkgraven, Dani de Wit, Cillesen, enz. enz. vrij jong al uitblinken en bij grote clubs eindigen.

  Daartegenover hebben we spelers uit arme families als David Neres en Mateo Cassierra e.a. die ondanks het feit dat ze van jongs af aan bij topclubs hebben getraind en gespeeld, toch net dat beetje missen om een echte topper te worden.

  Blijkbaar ook in sport geldt, als je voor een dubbeltje geboren bent, is het moeilijk om als kwartje te eindigen.

 6. Als de Yu Korsow de mentaliteit had van deze voetballer, stonden we er nu een stuk florisanter voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *