CuracaoNieuws | Juniël Carolina nieuw Statenlid voor MFK

Persbureau Curacao

Juniël Carolina | MFK

Willemstad – Juniël Carolina wordt het nieuwe Statenlid voor MFK. Hij neemt de zetel over van Gerrit Schotte. Die is veroordeeld en mag geen plaats meer nemen in het parlement.

Schotte schoof zelf Charetti Eduarda naar voren als zijn vervanger. Maar Carolina is eerste op de lijst. Het bestuur en de parlementariërs van MFK hebben nog niet gereageerd op zijn besluit.

Bron: CuracaoNieuws

8 Reacties op “CuracaoNieuws | Juniël Carolina nieuw Statenlid voor MFK

 1. Wat een porkeria, Tony Castro – ordinaire schreeuwlelijk van Radio Dolfijn en archiefmedewerker bij de overheid in een bestuursfunctie?

  Wat een bananenrepubliek!

 2. 2010 – Tony Castro (PAR) en Juniel Carolina (FOL) zijn beiden verantwoordelijk voor illegaliteit en malversatie van subisidiegelden !!!

  Enkele dagen geleden is ondanks veel pogingen om de kwestie geheim te houden, toch nog aan het daglicht gekomen hoe Stichting Veeteelt Curacao betrokken is bij illegale activiteiten, gebruikmakend van subsidiegelden, en dat zonder te beschikken over de benodigde vergunningen.

  En natuurlijk… wij kunnen met z’n allen nu struisvogel politiek gaan bedrijven omdat dat politiek handig uitkomt, de kwestie met de mantel der goede liefde bedekken, en als burgers gezamenlijk onze eigen verantwoordelijkheid verzaken om sociale controle uit te oefenen binnen onze eigen gemeenschap…

  Want wat gaat er nu eigenlijk gebeuren met de bestuursleden van deze stichting, vooral ook die bestuursleden die tevens lid zijn van twee van de huidige drie coalitiepartijen, te weten:

  1.Tony Castro (PAR, tevens medewerker van Dolfijn fm)
  2.Juniel Carolina (FOL, tevens beleidsmedewerker van gedeputeerde Anthony Godett, in wiens portefuille de stichting overigens valt)

 3. 2012 – Voormalig FOL-Statenlid Juniël Carolina is het er niet mee eens dat een achtkoppige delegatie van de Staten eind deze maand naar Panama afreist om daar een jaarlijkse bijeenkomst van het Latijns-Amerikaanse parlement (Parlatino) bij te wonen. Gezien de huidige precaire financiëleen economische situatie van het eiland vindt Carolina het niet gepast er zo’n zware Statendelegatie naar Panama vertrekt.

  Dus Juni zal niet op snoepreisjes gaan!

 4. Showroe di Emmastad

  Carolina….. ik begrijp dat ook deze partij-forens niet over de kwaliteiten beschikt om in de categorie “voorbeeldig rolmodel” te kunnen: sushi hende, dus. Een Alfa-personage met aantoonbaar kort lontje, ex-convict voor mishandeling en als ex-agent uitgestoten omdat het ventje moeite had met autoriteit en uitzonderlijke agressiviteit ten tonele kon brengen.
  Een waardig opvolger voor een convict- draaideurcrimineel. Ook voor dit Statenlid MFK geldt….. kwestie van tijd voor de beerput barst.

 5. Weer een nietsnut in de staten met totaal geen kwalificaties!

  Kunnen we het Statenlid salaris niet per opleidingsnivo bepalen? Geef Juni 2000 bruto per maand

 6. En zo proberen ze al vechtend oppositie te voeren. Mondeling lukt het ze niet.

 7. ontinued:

  Hoorde dat Carolina ook al een strafblad heeft wegens mishandeling van zijn dochter en zijn baas! Welkom bij de strafbladenclub, Juniel (Schotte, Thode, Constantia, Jamaloodin, Corallo, van der Dijs)!

  Andere overeenkomst met andere MFK-ers is dat de private sector hen uitkotst en hen niets anders rest dan kontenlikkend bij de gobiernu op de payroll te komen. De hele MFK fractie, Juniel incluis, heeft nooit anders gedaan dan uit de staatsruif gevreten.

  En proberen ze het toch eens buiten de gobiernu voor zichzelf, dan zijn ze in no time failliet (broodjeszaak en paintballbedrijf van Schotte).

 8. Carolina ziet een paycheque van 13,000 in de maand voor een 4 urige workweek wel zitten.

  Daarbij is hij niet erg kieskeurig. Eerst verhuurde hij zich aan de mafiaparij FOL van de corrupte criminelen Anthony Godett (met het IQ van een leguaan en een woordenschat van 5 woorden), Ben Komproe, Richard Salas en Nelson Monte.

  Nu verhuurt hij zich aan de nog criminelere Mafiosi van de MFK.

  Carolina is het volgende stuk afval in de Staten,

  Pabien Korsow.

  C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *