CuracaoNieuws | Keuringmeester Doran op zijspoor

Persbureau Curacao

Keuringslokaal | Extra

Willemstad – Keuringmeester Melvin Doran mag voorlopig geen auto’s meer keuren. Volgens minister Zita Leito van Verkeer en Vervoer zijn er problemen in de omgang met het publiek.

Vorige week blokkeerde een truckdriver urenlang de ingang van het keuringslokaal uit protest tegen de manier waarop Doran de keuringen uitvoert en truckdrivers op kosten jaagt.

Bron: CuracaoNieuws

8 Reacties op “CuracaoNieuws | Keuringmeester Doran op zijspoor

 1. @ Robby, niet dus. Dan wordt het alleen maar erger.

 2. Sluit het keuringslokaal. Laat private ondernemingen dit doen zoal in Europa. Efficienter, sneller, voordeliger etc etc.

 3. Als je ziet wat er rondrijdt op Curacao dan doen de keurmeesters geen goed werk!

 4. Joep Meloen

  Ik heb het verhaal getracht te volgen in de krant. Als het echt zo is dat vrachtwagens ten onrechte in de verkeerde categorie werden ingedeeld dan is het terecht dat deze ‘keurmeester’ is geschorst.
  Hij behoort de regelgeving op te volgen en niet zijn eigen regels er op na te houden.

  En goede keurmeesters?
  Die ben ik daar nog niet tegengekomen ! Het is een corrupte bende ! Zorg dat je een mannetje kent en hij krijgt iedere auto, zelfs ongezien, door de keuring. Kost je wat centen, maar lukt wel.
  Dan heb je het dus per definitie niet over goede keurmeesters.

 5. @laplas. Huurmannetje. Heel leuk.
  Als je maar een grote b*k hebt, krijg je het voor mekaar. Flauwekul smoes: problemen met de omgang publiek. Hij doet gewoon zijn werk. Leito had nooit mogen ingrijpen.

 6. Je kunt er toch aan de andere kant inrijden. De keuringen hadden gewoon door kunnen gaan.

 7. Trots op Curaçao

  Meneer M. Doran is een goede keurmeester, maar een slechte onderhandelaar. Kan ook niet anders, want ik heb nog geen enkele goede monteur gezien die een verkooppraatje kan houden. Helaas staat hij nu even aan de zijlijn en zal hij waarschijnlijk niet meer terug komen als keurmeester. Ik zou zelf de truck hebben afgekeurd om het probleem op te lossen, maar ja ik ben een goede monteur.

 8. “Keuringmeester Melvin Doran mag voorlopig geen auto’s meer keuren.” Blijkbaar weer iemand die zijn werk strikt volgens het boekje doet, jammer dat we geen nieuwe woorden aan het Papiements toevoegen, anders hadden we een nieuw woord erbij, ‘de minister doet een huurmannetje’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *