CuracaoNieuws | Kind van één jaar seksueel misbruikt in toko

Persbureau Curacao

Een groep boze buurtbewoners is gisteren de wijk ingegaan om de man te zoeken, maar vooralsnog is hij niet gevonden. Ook de politie is naar hem op zoek

Op Curaçao is geschokt gereageerd op een videoclipje, waarin te zien is dat een man zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalt en een 1-jarig kind dwingt er mee te spelen. Daarna stopt hij die in de mond van het kind. Het incident gebeurde in een toko in Buena Vista en is vastgelegd op een beveiligingscamera.

De man is een bekende bezoeker van de toko. Het kind zit in een kinderstoel voor de toonbank. Op het moment dat de moeder en vader bezig zijn met een andere klant, misbruikt de man het kindje.

De man verlaat de toko, maar komt even later terug en gaat bij de deur zitten, alsof er niets is gebeurd. Pas tegen de avond, wanneer de ouders de camerabeelden controleren, ontdekken ze wat er gebeurd is en doen aangifte.

De politie heeft de beelden in beslag genomen en vraagt het publiek die niet te delen. Een groep boze buurtbewoners is gisteren de wijk ingegaan om de man te zoeken, maar vooralsnog is hij niet gevonden. Ook de politie is naar hem op zoek.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Kind van één jaar seksueel misbruikt in toko

 1. Geen vorm maar inhoud

  DIEP triest…… Maar om de dader (lid van Buena Vista Gang?) te pakken, was het daarvoor nodig deze beelden te verspreiden ? Of was dat nodig om de politie aan te zetten iets te gaan ondernemen ?

 2. EAJ
  Trui/Marian of hoe hij/zij ook mag heten ‘het’ zweert bij de term MM.
  Iets anders zinnigs krijgen ze niet uit hun vingers.
  Je hebt overigens helemaal gelijk in NL is het bijna aan de orde van de dag. Dat laat onverlet als ze deze hufter pakken mogen ze hem can mij flink in elkaar trimmen.

 3. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 4. Hopelijk voor die schoft pakt de politie hem voordat de buurtbewoners hem hebben. Diepzeevissen met die eikel, hij is het aas……

 5. @ Trui in Nederland heb je veel van die gasten. Hoe worden ze daar genoemd??

 6. @Ericlapas heeft laatst nog bezwaar gemaakt dat Girigorie zeden delict en huiselijk geweld aan elkaar gelijk stelt. Wat mij opvalt is dat sommige ouders (waarschijnlijk alleenstaande moeders) hun kinderen naar het werk meenemen en dit gebeurd vaak in een bar waar alcohol geserveerd wordt.

  Er zijn gevallen van seksueel misbruik tegen kinderen in Amerika die met levenslang bestraft zijn dus laten we hopen dat ze hier ook eindelijk zwaarder gaan straffen.

 7. MONDI MONKEY!

  Maar welke Yu di Korwow is dat niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *