CuracaoNieuws | Koud begin maand oktober

Persbureau Curacao

De hoogste temperatuur in de eerste week van oktober was 29 graden celsius

De eerste week van oktober gaat de boeken in als een natte en koude week. Bij meetstation Hato viel in drie dagen bijna 83 millimeter regen.

De laagste temperatuur was in diezelfde periode 23 graden. De gemiddelde temperatuur was vorige week bijna 29 graden Celsius. De hoogste temperatuur in de eerste week van oktober was 29 graden celsius.

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | Koud begin maand oktober

  1. Beste @Mossel, 20.000 lijkt me een beetje overdreven, dat ze alle meetstations langs gaan om te noteren, lijkt me in deze tijd ook niet nodig. Ik zie dit meer een poging van @Mossel om de aandacht van het werkelijke probleem af te leiden.

    De klimaatverandering komt voor een groot deel door de autobezitters, het wordt tijd dat ook de reageerders van het KKC bewust worden dat ook zij schuldig zijn aan de klimaatverandering. Een busreis kost nog geen 2 gulden en daarmee ben je van Bandariba in Bandabou in een half uur als iedereen de auto thuis laat.

  2. Abraham Mossel

    Wat verdienen deze voor spellers voor salaris, ik heb gehoord 20.000 duizend per maand per man, zijn elke dag bezig met rond rijden over het eiland om kleine meetstationnetjes te bekijken em elke toko die ze leeg zuipen van hun run voorraad , elke dag is het het zelfde weer, elk kwartaal is het het zelfde weer, elk jaar is het het zelfde weer, met een paar uit schieters erbij, de wind waait uit Noord West Zuid Oost, het regent nu wel en morgen niet, de golven komen dit jaar niet hoger dan normaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *