CuracaoNieuws | KTK personeel wil wel eindejaarsbonus

Persbureau Curacao

Ktk sleepbootjes | Persbureau Curacao

Willemstad – Personeel van KTK krijgt mogelijk geen eindejaarsbonus. De financiële situatie van het sleepbedrijf in de haven is niet goed vanwege de Isla die al maanden dicht is.

Gisteren legden werknemers van KTK het werk neer uit protest. De leiding heeft nu toegezegd opnieuw te kijken naar de mogelijkheden. Van de 136 man personeel, vertrekken al 22 man uit vrije wil of omdat hun contract afloopt.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | KTK personeel wil wel eindejaarsbonus

 1. Abraham Mossel

  @ BrainS Gerrit de Raaf (dief) en Jamaloodin hebben de boel van KTK Panama en tereinen en kantoren op de werf van Curacrim voor een appel en een ei verkocht, beiden zitten nu in het gevang de een om zijn eerste 3 jaar uit te zitten ( komt nog het een en ander aan jaren gevang bij ) en de ander zit ook en wacht op zijn veroordeleing van plus minus een jaar of 25/29 wegens opdracht geven van de moord op Helmin Wiels

 2. Laat ze maar protesteren bij Gerrit Schotte en Amparo dos Santos die de dochteronderneming in Panama voor een appel en ei verkochten.. anders hadden ze gewoon werk!

 3. Lijkt wel op de vroegere Sabena Airlines van Belgie.
  Of ALM van don Erol Cova.
  Sabena heeft nooit winst kunnen mtaken. Maar de personeelsleden eisten bonus en salaris verhogingen. Net als de vroegere ALM. ALM was eigenlijk een taller social en een project van Erol Cova.
  Iemand met een beetje hersens zou zulke dingen in zulke situaties nooit eisen.

 4. Joep Meloen

  I.p.v. alert te zijn op het mogelijk verliezen van je hele baan zijn er dus idioten die denken dat er wel een bonus vanaf kan.
  Soms vraag ik me af in welke wereld veel mensen op dit eiland leven. Ze hebben geen jota begrepen van de realiteit. Het is alleen maar ikke ikke ikke en de rest kan stikken.
  Dom volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *