CuracaoNieuws | Maduro geeft falen economisch model Venezuela toe

Persbureau Curacao

Analisten zeggen dat Maduro met deze woorden mogelijk het pad vrijmaakt om de handel in Amerikaanse dollars vrij te geven | Persbureau Curacao

President Nicolas Maduro heeft toegegeven dat het Venezolaanse economisch model, heeft gefaald. Hij droeg zijn ministers ook op om de slechte economische toestand van het land niet langer af te schuiven op de ‘aanvallen van het imperialisme’.

Analisten zeggen dat Maduro met deze woorden mogelijk het pad vrijmaakt om de handel in Amerikaanse dollars vrij te geven. Venezuela kampt met een hyperinflatie van meer dan een miljoen procent.

Bron: CuracaoNieuws

6 Reacties op “CuracaoNieuws | Maduro geeft falen economisch model Venezuela toe

 1. Daan Banaan

  Ik betwijfel of er wel een aanslag was. Er is niets waaruit dat blijkt. Zijn er drones te zien op de beelden? Het werd live uitgezonden op VTV.

 2. Vroeg of laat komen ze allemaal aan de beurt. Idd Joop, het duurt vele decennia om de klap van deze ineengestorte economy te boven te komen.
  Heel jammer wel, ik herinner me nog dat ik met mijn ouders toen ik 6 was vanuit NL ging logeren in het Macuto Sheraton, waar nu niets meer van over is. Het was ontzettend leuk, mooi strand, mooie restaurants. De riots begonnen precies in 1987 maar het was nog best veilig je kon de stad nog in.
  Goed weekend u all.

 3. joop savaneta

  Jammer dat de aanslag op die klootzak is mislukt maar dan nog. Onder een normaal democratisch bewind Heeft het land minstens 25 jaar nodig om te herstellen. Venezuela heeft de hoogste criminaliteit cijfers ter wereld, is door en door corrupt en het leger bestaat voor een groot gedeelte uit drughandelaren. Lijkt haast een onmogelijke taak om dat op te lossen.

 4. Joep Meloen

  Goh, John da Silva wist ons altijd te melden dat het de schuld van de USA was dat de economie in elkaar was gestort. Zal een drama voor hem zijn nu zelfs Maduro het niet met hem eens is.

 5. Het land staat in brand, velen hebben geroofd en geplunderd en geven ze toe dat ze gefaald hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *