CuracaoNieuws | Marine oefent op Bonaire

Persbureau Curacao

De oefening op Bonaire is een onderdeel van het reguliere oefenprogramma voor de compagnie, die om de vier maanden wordt gewisseld op Curaçao

De marine gaat volgende week oefenen op Bonaire. Samen met de landmachtcompagnie in de West en de Curaçaose Militie is er daarna, op zondag 16 december een open dag in de haven van Kralendijk.

De oefening op Bonaire is een onderdeel van het reguliere oefenprogramma voor de compagnie, die om de vier maanden wordt gewisseld op Curaçao.

Bron: CuracaoNieuws

Een Reactie op “CuracaoNieuws | Marine oefent op Bonaire

  1. Velen van ons hebben nog het idee als het om het leger gaat, van stoere mannen en vrouwen die nergens voor bang zijn. Intussen weten wij dat het niet waar is, velen die oorlog hebben meegemaakt lijden aan posttraumatische stress en schrikken zelfs van bliksem en donder.

    Het Nederlandse leger maakt het helemaal bont natuurlijk, in de jaren 80 hadden wij daar de hippie soldaten met lange haren en joint rokende
    jongens en vrouwen. Intussen gaat steeds meer de geruchten dat jonge militairen in de kazernes verkracht worden..

    Het hele Nederlandse leger stelt niets meer voor, heb begrepen dat defensie nu alles bij Nederlandse bedrijven wilt aanschaffen zodat Nederlandse bedrijven, van de defensie uitgaven kunnen profiteren.

    Op zich een goed idee, heb begrepen dat jonge kadetten geadviseerd worden om stof bij Hema te halen en een tante of andere familie lid een uniform laten naaien en dat ze geweren en handgranaten bij intertoys moeten halen want daar krijgen ze korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *