CuracaoNieuws | Minister in verlegenheid om topambtenaar

Persbureau Curacao

In een poging de vergunninguitvoerbeleid recht te praten, stelde ROP directeur Cecilia dat de verleende bouwvergunningen, die zij ondertekent namens de minister, niet inhoudelijk kent; dat zij niet inhoudelijk betrokken is bij de totstandkoming ervan en dat zij de vergunningen slechts ondertekent.

Minister Zita Jesus-Leito is in verlegenheid gebracht door een van haar topambtenaren. Die ging op hoge poten naar de Amigoe om verhaal te halen over twee publicaties. Daarin stond dat ze rommelde met bouwvergunningen.

De ambtenaar, Cathleen Cecilia, schold de journalist daarbij uit en zei dat ze op moet rotten naar haar eigen land. Jesus-Leito zegt onderzoek naar de beschuldigingen te gaan doen.

Bron: CuracaoNieuws

Naschrift KKC

2018 11 15 – Klacht Tegen Mevrouw C.H.D. Cecilia-VVRP vs Amigoe-mediacensuur by Black Lion on Scribd

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Minister in verlegenheid om topambtenaar

 1. Rat-hleen Cecilia denkt echt dat ze om kwaliteiten is aangesteld door de MFK mafia, terwijl zij juist is aangesteld vanwege het complete gebrek daaraan zodat zij als rubber stamp alle MFK fraudes kan accorderen.

  Dat is het verschil met Stella van Rijn, die beseft dat ze een MFK slet is en door niemand serieus genomen wordt maar houdt zich rustig en vangt iedere maand 2o,000 gulden.

  Rat-hleen gedraagt zich als een ordinaire viswijf, schreeuwt en slaat om zich heen waardoor al haar wanpraktijken juist onder het vergrootglas komen te liggen.

  Als collega MFK sloerie had Stella Rat-hleen haar hier toch wel in kunnen adviseren.

 2. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 3. Uiteraard schelden is meestal onze sterkste kant .
  Nos bon yunan di korsou .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *