CuracaoNieuws | Minister Sint Maarten ontslaat medewerker na weigering seks

Persbureau Curacao

TEATT Minister Stuart-Johnson

De Sint Maartense minister van Toerisme en Economie is in opspraak. Stuart Johnson zou een naaste medewerker hebben ontslagen, nadat hij niet in wilde gaan op zijn seksuele avances. Beiden waren in Nederland voor een werkbezoek.

Toen de medewerker zonder geld kwam te zitten, zou Johnson dat hebben willen oplossen in ruil voor seks. Het parlement van Sint Maarten heeft de premier om tekst en uitleg gevraagd.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Minister Sint Maarten ontslaat medewerker na weigering seks

 1. Mossel..
  Je zou intussen moeten weten dat Erica The Clap. Nogal vrouw bewust is om het zo maar te zeggen. en daar bewust altyd een punt van maakt.
  Overigens veel mossels zijn tweeslachtig wel. Hermafrodiet. En ze doen aan seks op een afstandje..

 2. Nadat de minister uitleg heeft gegeven, zegt het parlement: dat mag u nooit meer doen en we gaan over tot de orde van de dag

 3. Abraham Mossel

  @ Plasje weet niet dat het anttilen volk een hij zeggen als ze een vrouw bedoelen en dito anders om om te zeggen een zij als ze een man bedoelen, dus dat homo verhaal gaat niet hele maal door vazal en troll van Gerrit de Raaf, het enigste wat jij kan is de boel destabiliseren en terroriseren in opdracht van je naffia vrienden.

 4. Latwiz hebt je wat te zeggen.

 5. Kan ook omstebeurt hahaaaa!!!

 6. Haahaaah

 7. Eerlijk gezegd wist ik niet dat Stuart Johnson homo is, eigenlijk had hij allang geschorst moeten worden lopende het onderzoek, even vanuit gaan dat er een onderzoek komt. De medewerker kwam zonder geld te zitten, blijkbaar had hij naast zijn favoriete gat ook gaten in zijn handen.

  Als het om een vrouw ging dan was wel makkelijk te raden wie wie penetreert maar in dit geval is de vraag? Ta ken ta pusha ta ken ta wanta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *