CuracaoNieuws | Nederland gaat de eilanden niet meer helpen met Venezuela

Persbureau Curacao

De partij Denk had in een motie gevraagd om de hulpvraag van Curaçao en Aruba ‘vorstelijk’ te beantwoorden. De regeringspartijen en de PVV stemden tegen.

Nederland hoeft niet meer te doen om de eilanden te helpen met de opvang van vluchtelingen uit Venezuela. Dat vind een meerderheid van de Tweede Kamer.

De partij Denk had in een motie gevraagd om de hulpvraag van Curaçao en Aruba ‘vorstelijk’ te beantwoorden. De regeringspartijen en de PVV stemden tegen.

Bron: CuracaoNieuws

6 Reacties op “CuracaoNieuws | Nederland gaat de eilanden niet meer helpen met Venezuela

  1. Trots op Curaçao

    En om hoeveel ‘vluchteling’ gaat het?

  2. @ericlapas, Misschien een idee dat je een cursus staatkunde gaat volgen dan snap je meteen wat de taken zijn van Land Nederland en van Land Curacao!

  3. Top, ze laten ons precies doen wat we altijd al vragen, lekker zelf. Nu is het voor ons de kans om te bewijzen dat we dat als ontwikkeld land ook echt kunnen. De tijd van Calimero spelen en naar anderen wijzen is voorbij. Of toch niet?????

  4. Kees van Rijsbergen

    In Nederland is het zelfs zo dat ze hun eigen bevolking ook nergens meer mee helpen. Of je moet zo genaamd vluchteling zijn …..dan kan en mag alles…..hypocrieten zijn het de zogenaamde volks vertegenwodigers .zelfs een verkiezings uitslag word niet eens gerespecteerd…is van te voren allemaal al gearrangeerd…..

  5. Het blijkt weer hoe hypocriet en leugenachtig Nederland weer is, Nederland heeft altijd over het helpen van vluchtelingen in de regio. Nu blijkt dat de regio Nederlands grondgebied is, geeft Nederland niet thuis. Langzamerhand begin ik mij af te vragen, wat hebben wij eigenlijk aan Nederland, ze pikken onze beste sporters van ons af die daar miljoenen verdienen en veel belasting betalen en wij moeten altijd bedelen voor een beetje geld.

  6. Nolu, dan molet Nederland ook niet meer zeiken als wij de illigalen gewoon terug sturen wegens geldgebrek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *