CuracaoNieuws | Oefening Defensie in de regio: Caribbean Coast

Persbureau Curacao

Er wordt geoefend op het evacueren van burgers in nood, bereikbaar maken van getroffen gebieden en het bewaken van de openbare orde | Marineschip Zr.Ms. Snellius

Defensie komt oefenen in het Caribisch gebied tijdens ‘Caribbean Coast’. Van 9 tot en met 19 september zijn de marineschepen Zr. Ms. Snellius, de Groningen, Pelikaan en Johan de Witt in onze wateren te vinden.

Ook de luchtmacht doet mee met drie heli’s en de landmacht stuurt ondersteunende eenheden.

Er wordt geoefend op het evacueren van burgers in nood, bereikbaar maken van getroffen gebieden en het bewaken van de openbare orde.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Oefening Defensie in de regio: Caribbean Coast

 1. Volgens @Joep Meloen, “Zelfde geldt voor bedrijven als Aqualectra, Digicell, UTS, brandweer, ambulancedienst, politie, ABC busbedrijf, etc etc”.

  Was het niet Asjes die een vriend van de partij rampen coördinator voor 30K in de maand heeft benoemd? Blijkbaar had Asjes net als Camelia Römer, Koeiman en de rest van deze ministers geen probleem mee om met gemeenschapsgeld sinterklaas te spelen.

 2. Kijk, defensie heeft wel lering getrokken uit Orkaan Irma. Hier op het eiland slaapt de politiek echter vrolijk verder en op St Maarten zal het niet anders zijn.

  Zou goed zijn wanneer die ook eens mee zouden doen aan dit soort meerdaagse oefeningen. Zelfde geldt voor bedrijven als Aqualectra, Digicell, UTS, brandweer, ambulancedienst, politie, ABC busbedrijf, etc etc
  Kan geen kwaad om goed voorbereid te zijn op een orkaan. Irma heeft laten zien dat het nodig is.

 3. Goed nieuws!

  Voor Mambo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *