CuracaoNieuws | OM in cassatie zaak Tromp

Persbureau Curacao

De voormalige president van de Centrale Bank werd tot tweemaal toe vrijgesproken van het onjuist invullen van zijn belastingpapieren van een pensioenregeling die zijn belastingadviseur had ontwikkeld | Extra

Willemstad – Het Openbaar Ministerie gaat in cassatie tegen het vonnis van Emsley Tromp.

De voormalige president van de Centrale Bank werd tot tweemaal toe vrijgesproken van het onjuist invullen van zijn belastingpapieren vanwege een eigen pensioenregeling die zijn belastingadviseur had ontwikkeld.

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | OM in cassatie zaak Tromp

  1. Bert,

    Natuurlijk heb je gelijk dat de buitensporige vergoeding aan Tromp een schande is!
    Echter hoe is het zover gekomen? De overheid en de toezichthouders hebben dit gefaciliteerd! Tromp heeft alleen maar geprofiteerd van hun stomheid, hun desinteresse en hun eigenbelang. Zolang zij hun zakken maar genoeg konden vullen en hun familie de baantjes toe konden schuiven.
    En laten we heel eerlijk zijn, wij als bevolking zijn ook medeschuldig want er wordt steeds op dit soort mensen gestemd. Ook velen van ons stemmen onder het motto “ zolang als ze mij op dit moment belonen stem ik op hun”, natuurlijk niet overde langere termijn nadenkent!

  2. Denk dat het OM weinig kans maakt in deze zaak, maar de arrogante klootzak Emsley Tromp verder vervolgen is een goede zaak.

    Wordt tijd dat iemand bij de centrale bank eens een boekje open doet over het wangedrag en de zelfverrijking van deze zich als een zonnekoning gedragende randdebiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *