CuracaoNieuws | OM onderzoekt FB-reactie Serphos

Persbureau Curacao

OM woordvoerder Norman Serphos | Persbureau Curacao

Familie van de omgekomen Wladimir Alberto heeft een klacht ingediend tegen OM-woordvoerder Norman Serphos. Die zou op Facebook ongepast hebben gereageerd op de pagina van Alberto na diens overlijden.

Op 20 december botste Alberto op de Julianabrug met een andere motor en overleed.

Op 4 december plaatste deze Alberto een post op Facebook waarin hij stelde dat Norman Serphos ‘zijn kont moest gaan wassen’. De opmerking was een reactie op een ander dodelijk ongeluk in november. Toen had het OM gewaarschuwd voor het gebruik van drank en drugs in het verkeer.

Na het dodelijke ongeval van Alberto zou Serphos onder de beledigende post hebben geschreven ‘en wie wast er zijn kontje nu?’.

Serphos stelt dat het niet zijn reactie is, maar dat zijn Facebookaccount is gehackt en derden dus onder zijn naam hebben gepost. Direct na het voorval deed Serphos daarvan aangifte.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | OM onderzoekt FB-reactie Serphos

 1. Abraham Mossel

  Wie zat er nou eigenlijk op die dodelijke motor, de familie walliy of Norman S. Word zeker het zelfde lul verhaal als die Arubaanse fam die ook een slaatje uit de oude doos wilde plukken Herman met ze grote praatjes ik heb hier een pistool wijzend naar zijn kruisje?, hij had de pech dat er net twee dagen ervoor twee politie agenten in parijs waren dood geschoten, hoe dom kan je zijn en dan nog tegen stribbelen als je in een wurg greep zit hoe dom kan je zijn, alleen als je geen respect voor je mede mens hebt, of niet dan Gerrit de Raaf,.>

 2. Abraham Mossel

  @ Plasje, hoe lang woon je hier op Curacrim, twee dagen!?. Hoe haal je het in je hoofd om hier op dit corrupte eiland je af te vragen hoe iets gaat af lopen, hoe dom kan je zijn, het is beter dat je samen met Gerrit de Raaf in de herfst in NL boom blad en dennen naalden gaat opruimen met een kruiwagen zonder bodem, maar dan wel in Zon en Schild in Soesterberg , heb je samen met Gerrty de hele winter werk, geen prettig nieuw jaar toe gewenst 1e klas engerd. kom eens met je echte naam uit de kast Norbert George, je maakt je fam elke dag ten schande.

 3. Helemaal juist, Beflapas.

  Norman Serphos of zijn hacker heeft exact hetzelfde geschreven, sterker nog: slechts herhaald, als wat de mondi monkeys van Westpunt EERST hebben geschreven. Maar dat laatste mag.

  Daarom niks mis met de reactie van al dat niet Norman Serphos.

 4. Ik heb sterk het vermoeden dat Vladimir en familie behoren tot de YDK die MFK of PS stemt, aan iedereen de schuld geven, antisociaal zijn en geen enkele zelfkennis hebben..

 5. Ik ben benieuwd hoe deze zaak afloopt, zal wel met een sisser aflopen. Het OM kan niet bewijzen dat de facebook account van Serphos gehackt is, daar ontbreekt de knowhow voor. Zo te zien op facebook heeft deze Vladimir hetzelfde over Serphos geplaatst maar de familie heeft daar geen excuses voor aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *