CuracaoNieuws | Onderzoek naar uitlatingen Serphos

Persbureau Curacao

Juiius Koko vertegenwoordigt de familie Alberto | Persbureau Curacao

Familie van de omgekomen Wladimir Alberto heeft een klacht ingediend tegen Norman Serphos. De OM-woordvoerder zou op Facebook ongepast hebben gereageerd op de pagina van Alberto na diens overlijden op de Julianabrug.

Serphos stelt dat het niet zijn reactie is, maar dat zijn Facebookaccount is gehackt en derden dus onder zijn naam hebben gepost.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Onderzoek naar uitlatingen Serphos

 1. Een familie zonder zelfkennis en zelfkritiek… MFK volk

 2. @Lapas dan heeft John Bash dus toch gelijk. Je trekt onderstand en je neemt die gast serieus!!

 3. @Laplas. Dat sterkt mij in de gedachte dat je intellect ver te zoeken is.
  Felis ana nobo

 4. Volgens @John Bash, “Deze nep Journalist wordt alleen door de onderstand serieus genomen”.. Ik neem aan dat hij onderstand trekkers bedoeld. Nou @John ik ben zelf een onderstandtrekker en volgens mij heeft dat niets met intellect te maken. Jezus heeft zelf gezegd iedereen is welkom aan mijn tafel en hij bedoelde ook onderstandtrekkers. Velen van ons herkennen heel veel goede eigenschappen van Jezus in meneer Julius Koko.

 5. Deze 4kante gezicht Jules Koko is een mediageile nep journalist heb ik last ergens gelezen. Constant zoekt hij de media op. Hij is zo gedreven om op radio Mas (zijnde frend van Juny Jozef en Dwight) van een mier een olifant te creeren. Hij heeft zichzelf gebombaardeerd als redder van HET VOLK die blindelings in hem geloven. Maar ja, zulke rare types heb je misschien nodig om te blijven lachen op onze rots.
  Te otro anja cu Dios ke

 6. Tja als hij normaal had gereden was er niets aan de hand geweest. EIGEN SCHULD aso rijgedrag wordt beloond. Beter hij dan een onschuldige weggebruiker.

 7. Deze nep journalist wordt toch niet meer serieus genomen?
  Alleen door de onderstand en soortgenoten van alberto.
  Weer een beetje trachten te scoren over de rug van een ander. Kortom geen haar beter en zal het zeker niet voor een grijpstuiver doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *